8 skønheder til spisebordet

Vi har fundet 8 skønne spisebordsstole, som med sikkerhed kan inspirere og måske sætte drømmene igang.

Nerd Chair

"Nerd" spisebordsstol har et råt og ufærdigt udtryk. Den karakteristiske stol er designet af David Geckeler. Foruden grøn fås stolen i eg natur, sort, grå, rød, gul, rose eller petroleum. 2.495 kr., Muuto.

About A Chair

Skøn stol, hvor æstetik og komfort går op i en højere enhed. Stolen er designet af Hee Welling. Stolen fås i flere forskellige varianter. 2.749 kr., HAY.

Spine

Denne skønne spiseborsstol er designet af Space Copenhagen. "Spine" er oprindeligt skabt til verdensberømte restaurant NOMA. Stolen har et grafisk og futuristisk udtryk. 8.588 kr., Fredericia Furniture.

In Between

Sami Kallio står bag designet af "In Between" stolen. Med fokus på håndværket har Sami Kallio skabt en stol, som har et industrielt og funktionelt udtryk. Stolen er komfortabel at sidde i, og kan fås i flere forskellige varianter. 3.995 kr., &tradition.

Bark

Spisebordsstolen "Bark" har et simpelt formsprog. Stolen er grafisk og sofistikeret. Bark er designet af Creative Affairs og fremstillet i lakeret bøgetræ. 2.400 kr., Normann Copenhagen.

Syveren

"Syveren" er en verdensberømt stol designet af Arne Jacobsen i 1955. Stolen kan fås i flere forskellige varianter. 2.820 kr., Fritz Hansen.

TAC (The Andersen Chair)

"TAC" er udviklet og designet i samarbejde med designerduoen byKATO. Stolen har et karakteristisk formsprog. TAC kombinerer et ergonomisk sæde af glasfiber med ben af massivt træ. 3.495 kr., Brdr. Andersen.

System 1-2-3

Denne "System 1-2-3" stol er designet af Verner Panton. Om designet sagde Panton selv: "Jeg ønskede at designe møbler, der voksede op af gulvet. At vende møblerne til noget organisk og aldrig med fire ben". Stolen har et enkelt og organisk formsprog. 4.995 kr., Verpan.