Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

8 nytårs-essentials, der lader dig starte det nye år med manér

Årets sidste og største fest skal der selvfølgelig gøres noget ud af! Vi har fundet alt til den perfekte nytårsaften - lige fra champagneglas til kransekagefad.

georg jensen damask hc andersen dug

© Georg Jensen Damask

Nytårsfesten er ofte fyldt med glitter og glamour, så en neutral baggrund er et must. Denne dug fra Georg Jensen Damask er det perfekte rolige element, der stadig har lidt interesse i form af de fine motiver fra H. C. Andersens fortællinger.

H. C. Andersen Damaskdug, Gardenia, 1.540 kr., Georg Jensen Damask

zara home guld tallerken nytår pynt

© Zara Home

Den rustikke tallerken er i en flot antik guld, der står smukt til de fleste farveskemaer. Tallerkenen har små skønhedsfejl og bløde kanter, der giver et organisk udtryk og et flot modspil til aftenens glamour.

Gold Charger Plate, 59 kr., Zara Home

Mangler du en lækker dessert til at skyde det nye år i gang? Her er vores bedste nytårsdesserter.

meri meri guirlande pynt julepynt

© Meri Meri

En simpel guirlande giver en festlig stemning uden at modstride din personlige stil. Guirlanden er pyntet med stjerner i 3 forskellige størrelser med grovkornet glitter.

Glitter Stars Mini Garland, £9, Meri Meri

sølv glitter kageflag stjernekaster nytår pynt

© Festissimo

Stjernekastere er et sandt must til nytår, men hvorfor ikke gøre det lidt mere festligt? De små glitterflag kan pynte på alt fra stjernekastere til kransekagen.

Sølv Kageflag, 29 kr., Festissimo

hm champagneglas home lyserød guld

© H&M Home

Champagne og nytår går hånd i hånd, så lækre champagneglas er en selvfølge. Disse fine glas fra H&M Home har en støvet rosa tone og guldkant, der giver et vintage udtryk.

Champagneglas, 69,95 kr., H&M Home

LÆS OGSÅ: De bedste bobler til nytår.

poppy kalas buket evighedsbuket blomster centerpiece

© Poppykalas

En smuk buket er prikken over i'et til enhver opdækning. Buketten fra Poppykalas er i brændte farver med en dramatisk silhuet, der gør, at den virkelig skiller sig ud som dekoration. Desuden er buketten lavet af tørrede blomster, så den holder for evigt.

Eternal Bouquet, 1.800 kr., Poppykalas

reflecions fad savannah tray

© Reflections

Fadet fra Reflections er en skøn kombination af art deco og nutidigt, og det er nærmest en dekoration i sig selv. Brug fadet til at servere kransekagen til midnat eller små kanapéer til velkomstdrinken.

Savannah Tray, 2.650 kr., Reflections

LÆS OGSÅ: Kransekage med frisk figen.

balloner ballon gennemsigtig guld nytår pynt

© Ginger Ray

Pynt op med festlige balloner med guldstjerner som en nem og festlig dekoration. Ballonerne findes både med guld og sølvstjerner, så de passer til enhver stil.

Confetti Filled Balloons, £3,49, Ginger Ray

Håndplukket til dig