Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 nye møbeltendenser

Møbler: Mirror Ball

© bobedre.dk

Møbler: Mirror Ball er en ny lampe fra den engelske designguru Tom Dixon. Standeren kan have op til seks lamper i forskellige størrelser, så den kan tilpasses til enhver situation eller ethvert behov. Endnu ikke prissat.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Pivot

© bobedre.dk

Møbler: Pivot er et fleksibelt opbevaringsskab af den israelske designer Shay Alkalay for det hollandske firma Arco. Fås i massiv eg eller amerikansk valnød. Fra 11.022 kr., Witehauz.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Ocho 1+2

© bobedre.dk

Ocho 1+2 er to små loungeborde, der som her kan fås som sæt, så du kan lave dit eget miljø. Bordene fås i sort, rød og hvid og også med valnødde- og egefinér. Fra 3690 kr. pr. sæt, 8000c.

Fra BBB Emmebonacina

© bobedre.dk

Fra BBB Emmebonacina kommer bordet Square 2 Square, der kan foldes ud, så det har plads til 12 personer. Bordet kommer på markedet senere på året. Pris oplyses af forhandler, BBB Emmebonacina.

Møbler: The More the Merrier

© bobedre.dk

Møbler: The More the Merrier er en nyhed designet af Louise Campbell for Muuto. Lysestagen forener den klassiske kandelaber med et moderne formsprog. Armene kan sættes symmetrisk eller som et kaos. 695 kr., Muuto.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Wishbone

© bobedre.dk

Møbler: Wishbone er en moderne og enkel stumtjener tegnet af Busk + Herzog. De fik Red Dot Design Award for produktet, der er designet for det danske firma Frost. Fås i sort, hvid og stål, 2599 kr, Frost.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Fra det svenske David Design

© bobedre.dk

Fra det svenske David Design kommer loungestolen Superstructure, en stol der er designet af Björn Dahlström. Ud over natur og sort er stolen nu også kommet i hvid med blomstret pude. 20.500 kr., David Design.

Møbler: Taburetten Haut

© bobedre.dk

Møbler: Taburetten Haut er designet af Jean Prouvé i 1942 og fås nu hos Paustian. Ben og sæde fås i natur og mørkbejset eg med fodring i enten lakrød, krom eller beige. 4345 kr., Paustian.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Blow Light!

© bobedre.dk

Møbler: Blow Light! fra Tom Dixon. Lampen kan bruges både inde og ude, og så er den tilmed energibesparende. Endnu ikke prissat, Tom Dixon.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Glasbord

© bobedre.dk

Glasbord i postmoderne stil designet af Piero Lissoni for Glas Italia. Glasbordet, der faktisk hedder Postmodern, fås både som spisebord og sofabord. 32.364 kr., CasaShop.

Denne lænestol

© bobedre.dk

Denne lænestol fra Fornasarig blev vist under Salone del Mobile i Milano og kan forventes i Danmark til efteråret. En stol designet af japanske Shin Azumi. Endnu ikke prissat, Fornasarig.

Møbler: Bestlite-pendlen

© bobedre.dk

Møbler: Bestlite-pendlen blev oprindeligt designet i 1930 af engelske Robert Dudley Best. Nu fås den i megasize. Diam. 60 cm, 3695 kr., Bestlite.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Reolen Libri

© bobedre.dk

Møbler: Reolen Libri fra Swedese kan enten stå alene eller sammen med flere. Som fritstående reol er den særlig funktionel, idet den kan placeres efter rummets indretning. 4750 kr., Swedese.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Arkitekten Jean Nouvel

© bobedre.dk

Arkitekten Jean Nouvel har lavet stolen Skin for den italienske møbelproducent Molteni. En både funktionel og skulpturel stol. Endnu ikke prissat, Molteni.

Støj er ofte

© bobedre.dk

Støj er ofte et stort problem i offentlige miljøer. Silent Wisper bordet har en lyddæmpende bordplade. 5032 kr., Materia.

Konstantin Grcic

© bobedre.dk

Konstantin Grcic står bag den nye stol Myto i samarbejde med møbelfirmaet Plank og plasticproducenten BASF. Resultatet er en innovativ stol i et materiale, der hidtil har været forbeholdt bilindustrien. Stolen fås i 8 farver. Plank.

Bruno Mathsson

© bobedre.dk

Bruno Mathsson tegnede stolen Jetson 66 i 1965. En stol der i dag stadig er indbegrebet af afstressende siddekomfort. 14.500 kr., Bruno Mathsson.

Møbler: Interiørkollektion

© bobedre.dk

Møbler: Interiørkollektion fra det danske firma Mater, der i kraft af de smukke former og varme materialer er en fryd for øjet og hjemmet. Priser oplyses hos producent. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Arc er en ny bænk

© bobedre.dk

Arc er en ny bænk i finér fra hollandske Arco. Design af Bertjan Pot, 22.095 kr., Witehauz.

Afstresning

© bobedre.dk

Afstresning handler også om at bringe varme og hygge ind i hjemmet fx gennem brug af naturmaterialer som træ. Her er det lænestolen Maui fra Riva1920. Stolen er formet i et stykke massivt cedertræ, og dens runde former indbyder til velvære. En stol der kan bruges både inde og ude. 22.700 kr., Riva1920.

En helt anden type velvære

© bobedre.dk

En helt anden type velvære og afstressning finder vi i møblet Napshell, som også er navnet på det tyske firma bag liggemøblet. Napshell giver mulighed for en lyd- og lysstimulerende powernap. LED-lys i loftet af liggestolen changerer i forskellige farvenuancer, men du kan samtidig lytte til musik fra stolens højttalere. Endnu ikke prissat, Napshell.

Møbler: Brancusi-lampe

© bobedre.dk

Møbler: Brancusi-lampe designet af Cecilie Manz, fra 3495 kr., Lightyears. .

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Stolen Ripple

© bobedre.dk

Stolen Ripple Stol designet af Christian Flindt, 1190 kr., Paustian. .

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Grip Table

© bobedre.dk

Grip Table fra Offecct. Endnu ikke prissat, Offecct.

Møbler: Lines fra Ligne Roset

© bobedre.dk

Møbler: Lines fra Ligne Roset er en opbevaringsserie designet af Peter Maly. Der er masser af arkitektoniske elementer i serien, ikke mindst de asymmetriske linjer, der går igennem den viste reol. Netop asymmetri som form optager mange designere i disse år. Pris oplyses hos forhandler, Ligne Roset.

Sofaen Torso

© bobedre.dk

Sofaen Torso fra Swedese har en enkel og behagelig form, der bliver fremhævet af betrækkets hvide farve. Serien inkluderer en stol og er designet af Susann Wessely, Per Bornstein og Mattias Lind. Sofaen er opbygget i sektioner, med flere kombinationsmuligheder. 60.480 kr., Swedese.

Sofaen Sunny

© bobedre.dk

Sofaen Sunny Sofa fra Flexform indbyder til komfort. Den har en behagelig siddedybde, så man føler sig dejlig afslappet. Fra 80.064 kr., CasaShop.

Monseigneur-sofaen

© bobedre.dk

Monseigneur-sofaen Sofa fra Driade er ekstremt komfortabel trods den lodrette ryg. Sofaen er designet af Philippe Starck, og ses her i hvidt læder med forkromede ben. 52.660kr., Interstudio.

Fredrik Mattson

© bobedre.dk

Fredrik Mattson har designet lænestolen Fellow for Blå Station. Denne stol har en høj grad af komfort, et cool design og er samtidig fleksibel. Endnu ikke prissat, Blå Station.

Mumba

© bobedre.dk

Mumba fra hollandske Label er en kompakt og behagelig blød sofa. Fra 50.300 kr., Label.

Sofaen Facett

© bobedre.dk

Sofaen Facett fra Lind Furniture kunne for første gang opleves på møbelmessen i Køln i januar. Sofa designet af danske Hans Sandgren Jacobsen og ses her betrukket med Gabriel-charisma. Endnu ikke prissat, Lind Furniture.

Møbler: Gulvlampen

© bobedre.dk

Møbler: Gulvlampen Terra Twiggy fra Foscarini designet af Marc Sadler. 8891 kr., Casa Shop.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Orbit-stol

© bobedre.dk

Orbit-stol designet af Ross Lovegrove, 1570 kr., Danerka.

Kiasma i grøn

© bobedre.dk

Kiasma i grøn transparent plastic stol fra svenske Källemo er designet af Vesa Honkonen. Endnu ikke prissat, Källemo.

Norway Says

© bobedre.dk

Norway Says har designet denne enkle, men ikke desto mindre farvestrålende sofa med navnet Break. Det lille "knæk" i siddefladen gør den perfekt til en samtalesofa. Den gule farve giver en snert af sommer og sol. Sofaen produceres af norske LK Hjelle. 13.260 kr., LK Hjelle.

Pastillo

© bobedre.dk

Pastillo kommer fra svenske Karl Andersson & Söner og er en fantastisk allround stol, der kan benyttes overalt i hjemmet. Stolen er designet af Ulla Christiansson, som også har lavet et bord til serien. Fås som vist i flere flotte farver. Fra 3000 kr., Karl Andersson & Söner.

Relaterede Artikler