6 barvogne

Bar- eller serveringsvognen er fleksibel og kan bruges i alle husets rum. Den er populær som aldrig før, og vi har samlet seks af de smukkeste på markedet netop nu.

Barvogn eller serveringsvogn

Barvogne kan bruges til meget forskelligt - til at køre drinks ind til gæsterne eller til at servere efterretten til gæsterne. De var et uundværligt møbel, dengang der var tjenestefolk til. En overgang gik de lidt af møde, men nu er de allevegne igen.

Se de bedste moderne eksempler på barvogne og nogle af de udødelige klassikere blandt serveringsvognene.

Relanceret barvogn fra Gubi

Den ungarske designer Mathieu Matégot (1910-2001) designede i 1950’erne en række klassikere. Fx denne barvogn, som danske Gubi har relanceret. Den er enkel, men alligevel fyldt med detaljer. H 74 x d 66 x b 55 cm, 4995 kr., Gubi.

Bauhaus barvogn
Bauhaus-skolen, som Herbert Hirche studerede ved i begyndelsen af 1930’erne, ligger til grund for designet af denne minimalistiske barvogn i stål og glas. L 70 x b 46,4 x h 50, cm, 6243 kr., Please Wait to be Seated.

Dansk-japansk serveringsvogn
Serveringsvogn skabt af den dansk-japanske designduo O&M Design, der udgøres af Erik Marquardsen og Takashi Okamura. Denne retangulære rullevogn er fremstillet i glas og stål. H 80 x b 42 x l 77 cm, 13.995 kr., Brdr. Krüger.

Steel-pipe serveringsvogn
Steel-pipe-serveringsvognen blev egentlig designet tilbage i 1968 af japanske Shiro Kuramata, der døde i 1991. Nu er den ekstremt enkle og elegante vogn, der er et typisk eksempel på Shiro Kuramatas æstetik, relanceret af italienske Cappellini. 11.700 kr., Design Ambassaden.

Serveringsvogn fra Nissen og Gehl
Designduoen Nissen & Gehl er hoppet med på serveringsvognstrenden med dette fine eksemplar. Den fås i tre forskellige træsorter med indlagt kontrastfarve i laminat. H 63 x b 50 x l 65 cm, fra 9138 kr., Naver Collection.

Serveringsvogn eller rullebord
Tambour er, som navnet antyder, et bord, der leder tankerne hen på en lille tromme. Bordet, der også fås som serveringsvogn, er en lille serie fra italienske Magis, der er fremstillet i aluminium og designet af de franske Bouroullec-brødre. Bordet på hjul måler h 65 x diam. 50 cm, 7290 kr., Room Store.