Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 nye inspirerende coffeetable books

Nye smukke bøger til dit sofabord.

Smuk fotobog

En coffeetable book er en bog, der er smuk at have liggende fremme, som du selv eller dine gæster kan bladre i ved lejlighed. Den er typisk spækket med smukke fotos med fascinerende små fortællinger.

En smuk coffeetable book er den perfekte selvforkælelse, eller gave.

Her er 3 nyheder, du kan overveje som dit næste køb.

Tivoli – en eventyrlig blomstrende have Havebog

© Turbine

Tivoli – en eventyrlig blomstrende have

Tivoli er en have med forlystelser, og ikke blot en forlystelseshave. Det vil Tivoli gerne vise, med denne nye moppedreng af en bog, med 800 fantastisk smukke fotos af haven.

Bogen har fokus på haven og dens poetiske og eventyrlige sider. Der lægges særlig vægt på det grønne – beplantningerne, vandet, træerne og blomsterne. Det er nemlig dét, der adskiller Tivoli fra alle andre forlystelsesparker i verden - og det er derfor, Tivoli er hævet over alle andre.

Bogen viser Tivoli fra nye sider og lader læseren fordybe sig i detaljer og hjørner af den smukke have, som de færreste af os har set før.

I bogen findes også planteliste over Tivolis mange planter, som kan give inspiration til de private haver.

349,95 kr., Turbine.

Bornholm 10 fortællinger fra klippeøen og Ertholmene

© Lindhardt og Ringhof

Bornholm - 10 fortællinger fra klippeøen og Ertholmene

Denne bog samler en række kendte danskeres fortællinger om deres helt særlige forhold til øen i Østersøen - krydret med lokale portrætter og storslåede billeder af kyst og hav året rundt.

Øens varme klipper i sensommeren, en skumfyldt Østersø i vinterstorm, fortællinger om overnaturlige væsener der lever i skovenes klippesprækker og en stærk lokalkulturel identitet, der forgrener sig ud i kunstlivet og øens nye status som Danmarks gourmetmekka udenfor hovedstaden.

Blandt bidragsyderne til bogen er Klaus Bondam, Bertel Haarder og Sandie Westh.

399,95 kr., Lindhardt og Ringhof.

Kystland

© BOOK LAB

Kystland

I to år har de prisvindende fotografer, Mathias Svold og Ulrik Hasemann, rejst land og rige rundt for at portrættere livet langs de danske kyster anno 2019. Det er endt ud i et unikt portræt og indblik i den natur, der om noget har været med til at forme den danske nation, og de mennesker, der bor i den.

De skønne billeder minder om, at kysten på én gang er foranderlig, truet og malerisk flot.

Bogen indeholder 72 unikke billeder med tilhørende dybdegående billedtekster samt et længere essay af forfatter Josefine Klougart.

395,00 kr., BOOK LAB hos SAXO.

Relaterede Artikler