7 smukke gulvtæpper med forskellige udtryk

Med gulvtæpper kan du skabe et rum i rummet og samtidig tilføre dit hjem personlighed. Vi giver dig 7 bud på dit næste gulvtæppe lige her.

TOTOKI gulvtæppe fra BoConcept
© BoConcept

Det rå og enkle gulvtæppe

Med dette smukke gulvtæppe fra BoConcept kan du skabe en rå og minimalistisk stemning i stuen. Tæppet er i et klassisk design, og kvaliteten er helt i top, så du er sikret, at det kan pynte i dit hjem de næste mange år. Det er håndvævet, og du kan få det i specialmål, så det passer perfekt ind, lige der hvor du vil have det.

Totoki gulvtæppe, 7.739 kr., BoConcept, find det her.

Stort og blødt gulvtæppe fra Ellos
© Ellos

Skab hygge med dette gulvtæppe

Lad dette klassiske, bløde gulvtæppe fra Ellos pryde i dit hjem. Det grafiske mønster og de neutrale farver gør, at tæppet på én gang giver din indretning kant, men samtidig ikke skiller sig for meget ud. Gulvtæppet er tilmed enormt blødt og passer perfekt under sofabordet.

Ryatæppe Tanger, 1.499 kr., Ellos, find det her.

Stort vintage tæppe fra RugVista
© RugVista

Gammeldags møder moderne

Giv din boligindretning et unikt tvist med dette vintage gulvtæppe i en moderne udgave. Gulvtæppet har et slidt look, som giver et råt udtryk til din indretning, mens dets gammeldags design samtidig gør, at tæppet kan bidrage til en hyggelig, retro stil. Brug for eksempel tæppet under spisebordet eller i den store entré for at tilføre rummet masser af personlighed.

Jacinda tæppe, 4.092 kr., Rug Vista, find det her.

Stort og blødt gulvtæppe fra Ferm Living
© Ferm Living

Det neutrale gulvtæppe

Dette tæppe emmer af hygge. De varme, men neutrale farver, det bløde materiale og frynserne i kanten af tæppet skaber den perfekte, hyggelige stemning i stuen. Gulvtæppet er designet med inspiration fra ørkenens bølgende sanddyner. Dette reflekteres særligt i de underspillede mønstre, som er en smule tykkere end resten af tæppet, som på den måde skaber fornemmelsen af sofistikerede dimensioner.

Desert Tufted Rug, 4.499 kr., Ferm Living, find det her.

Unikt og farverigt gulvtæppe fra HAY
© HAY

Et gulvtæppe med smæk på farverne

Skab liv og masser af personlighed i din bolig med dette spraglede, runde gulvtæppe fra HAY. Gulvtæppet er lavet af små filtkugler i forskellige farver, som giver tæppet et helt unikt og dekorativt udtryk. Tæppet kan tilføre ethvert rum et ekstra touch, hvad end det er børneværelset, kontoret eller måske entréen.

Pinocchio gulvtæppe, 1.899 kr., Hay, find det her.

Stort gulvtæppe med grafisk mønster fra Linie Design
© Unoliving

Et grafisk tvist

Giv din boligindretning kant med dette grafiske uldtæppe. Tæppets mange farver gør det muligt for dig at mikse og matche flere forskellige farver i din indretning, og på den måde tilføre dit hjem et personligt og unikt udtryk. Det store tæppe passer perfekt til sofagruppen eller spisepladsen.

Linie Design Arguto Tæppe, 7.739 kr., fundet hos Unoliving, køb det her.

Rundt gulvtæppe i naturlige materialer fra Sika Design
© Sika Design

Skab sommerhusstemning

Skab sommerhusstemning i dit hjem med dette lækre jutetæppe fra Sika Design, som er håndlavet i Indien.

Lad tæppet tilføre et naturligt element til den minimalistiske boligindretning, og lad dets runde form og naturlige look bidrage til en hyggelig stemning i hjemmet.

Tæppet er tilmed lavet af et både bæredygtigt og naturligt materiale.

Rundt jutetæppe, 2.595 kr., Sika Design, find det her.