Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Orientalsk og excentrisk nyhed

Den britiske designer, Paul Smith, har skabt et orientalsk og excentrisk tæppedesign for The Rug Company.

Den anerkendte designer, Paul Smith, har skabt et tæppedesign, som i høj grad skiller sig ud fra den nordiske stil. Tæppedesignet hedder ”The Oriental Birds”. Selvom tæppedesignet er forskelligt fra, hvad der på nuværende tidspunkt præger den nordiske designscene, er der ingen tvivl om, at det er spektakulært og smukt.

Paul Smith har en unik og eftertragtet stil, hvorfor Christopher og Suzanna Sharp inviterede den dygtige designer til at overføre sine inspirerende designs til The Rug Company. Tæppedesignet er excentrisk, og kan tilføre humor og farve til ethvert hjem.

Paul Smith har en unik evne til at forudsige, og endda starte nye tendenser. Ikke alene indenfor modeverdenen, men også i en bredere popkulturel kontekst. Hans designs præges af humor, som er forenet med hans kærlighed for tradition og det klassiske.

De luksuriøse tæpper er fremstillet af håndknyttet tibetansk uld og silke. The Oriental Birds bestilles på mål hos The Rug Company.

Håndplukket til dig