©

Gitte Stark #takeover

Få indblik i Gitte Starks poetiske fotounivers, når hun overtager BO BEDREs Instagram torsdag den 2. oktober.

Gitte Stark er født og opvokset i Aarhus men har boet i København i otte år. Hun bor i en penthouselejlighed i Bjarke Ingels “8-tallet” i Ørestad sammen med sin mand og deres datter på fem.

Gitte Stark er uddannet inden for virksomhedskommunikation, og arbejder i dag som User Experience Designer i TV 2’s digitale afdeling på Teglholmen i København. I sin fritid løber hun, engagerer sig i lokale tiltag i Ørestad, og så tager hun billeder, rigtig mange billeder, som hun deler med de, som har lyst til at følge med på Instagram. Udover at pleje sin egen konto @gittestark med mere end 38.000 følgere, står hun bl.a. også bag @8tallet og @kalvebodfog. Sidstenævnte er den smukke “mosekonen brygger” tåge, som vi oplever herude på Fælleden.

Hvad er god stil for dig? Jeg synes, at god stil handler om at have en stil, som passer til den person, du er.

Hvad inspirerer dig? Det gør interessefællesskaber i den grad. Dermed mener jeg, hvis det er arbejdsmæssigt, er det i høj grad mine kolleger og fagfæller, som inspirerer mig. Er det foto-relateret, er det derimod mine venner med samme passion.

Hvor er dit yndlingssted?
Jeg er så heldig, at være nabo til et af mine absolutte yndlingssteder - Fælleden. Et kæmpe naturareal med rå natur og et rigt dyreliv klods op ad København K. Det bliver ikke meget bedre.
Beskriv din egen stil med 3 ord? Klassisk, minimalistisk & funktionelt.

Hvor og hvordan slapper du af? Jeg slapper allerbedst af hjemme i lejligheden eller når jeg går tur på Fælleden.
Hvor i dit hjem kan man bedst se, det er dit? Den er svær, men jeg tror faktisk det handler mere om det, som ligger udenfor vores lejlighed. Vores udsigt fra de store vinduespartier i begge sider af lejligheden og fra ovenlysvinduet, som alle er med til at give os et utal af smukke solopgange/solnedgange og andre naturoplevelser. Men hvis jeg endelig skal pege på noget i lejligheden er det en plakat, med en masse af mine fotos.

Hvad skal din næste anskaffelse være? Jeg kunne faktisk godt tænke mig at få trykt nogle af mine fotos og få dem op og hænge på væggene.

Og hvad ville du aldrig have inden for døren? Møbler af plexiglas.

Hvilken dansk designer er den mest betydningsfulde ifølge dig? Arne Jacobsen eller Wegner.