© bobedre.dk

Fra 4 til 5 rum

Kit og co. har masser af plads i deres lejlighed, men en forkert fordeling

Kære Lone.

Du har flere gange her på bloggen vist dine forslag til ombygninger, hvor du får fordelt rum og arealer mere hensigtsmæssigt end de gamle lejligheder er født med, blandt andet ved at flytte køkkenet ind i en stue og indrette det gamle køkken til værelse.

Det forestiller vi os kunne være en god mulighed her hos os, hvor vi har to soveværelser og mangler det tredje, men til gengæld har vi to meget store stuer hvor den ene nærmest er en balsal.

Kan du hjælpe med ideen til en ny rumopdeling, så vi får tre værelser og det ønskede alrum? Der er også noget uhensigtsmæssigt ved at vi både har en entré og en mellemgang da vi i den grad godt kunne bruge både albuerum og mere opbevaringsplads.

Vores alrum tænker vi skal være familiens aktive rum med plads til børn og gæster, en hyggekrog og meget gerne vores klaver, da vi alle spiller, - og gerne sammen.

Vh Kit

© bobedre.dk
© bobedre.dk

Kære Kit.

Du har helt ret i at jeres ene stue er gigantisk, og da der er vinduer på to sider vil det være oplagt at dele den op i opholdsstue og soveværelse.

Jeres køkken flyttes ind i værelset der slås sammen med karnapstuen; Der burde ikke være nogen problemer overhovedet ved at tilkoble vand og afløb til jeres badeværelsesinstallationer.

Flytningen og sammenlægningen af de to rum giver et ualmindelig dejligt alrum med masser af plads til madlavning og mennesker omkring spisebordet, men også plads til musikken og en hyggelig opholdskrog med en bænk i karnappen. Meget bedre bliver det da ikke!

Det gamle køkken indrettes til værelse, så I nu har tre værelser, det ønskede al-muligrum og en hyggelig opholdsstue.

Entreen og gangen