Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Elegante nyheder fra raun

Bllack Raven sofa

© bobedre.dk

Bllack Raven sofa Møbelhuset raun vender nu blikket mod mode og introducerer i samarbejde med luksusbrandet NOIR møbelkollektionen Bllack Raven, hvor det klassiske NOIR univers og CSR går op i en højere enhed.

Bllack Raven høj stol

© bobedre.dk

Bllack Raven høj stol Møbelhuset raun vender nu blikket mod mode og introducerer i samarbejde med luksusbrandet NOIR møbelkollektionen Bllack Raven, hvor det klassiske NOIR univers og CSR går op i en højere enhed.

Bllack Raven lav stol

© bobedre.dk

Bllack Raven lav stol Møbelhuset raun vender nu blikket mod mode og introducerer i samarbejde med luksusbrandet NOIR møbelkollektionen Bllack Raven, hvor det klassiske NOIR univers og CSR går op i en højere enhed.

Bllack Raven puf

© bobedre.dk

Bllack Raven puf Møbelhuset raun vender nu blikket mod mode og introducerer i samarbejde med luksusbrandet NOIR møbelkollektionen Bllack Raven, hvor det klassiske NOIR univers og CSR går op i en højere enhed.

Funky modulsofa

© bobedre.dk

Funky modulsofa Donkey er det nyeste bud på en lækker modulsofa fra raun. Donkey har en fantastisk siddekomfort og man har her leget med sofaens form og detaljer i bløde organiske linjer. En fleksibel sofa med mange muligheder i modulsammensætning og farver.

Lækker lounge sofa

© bobedre.dk

Lækker lounge sofa Gianni sofaen fra raun er et lækkert loungemøbel i moduler som kan sammensættes efter behov. Ryggen i Gianni er fleksibel så man får to forskellige siddedybder og derved en yderst komfortabel sofa om man vil sidde eller ligge og flyde.

Karl fra Raun

© bobedre.dk

Karl fra Raun Sofa med karakter. En sofa som ligger mellem det retroinspirerede og det moderne stringente formsprog. Inspirationskilden kommer fra gamle togkupéer og er blevet til dette smukke og unikke møbel.

Sofa med plads til hele familien

© bobedre.dk

Sofa med plads til hele familien Med sit minimalistiske udtryk og store flyder form er der her arbejdet med kontraster og dimensioner i designet. Haze skiller sig ud og her er der plads til hele familien.

Sofa med dristige detaljer

© bobedre.dk

Sofa med dristige detaljer Dot får tankerne tilbage til en svunden tid - et klassisk design hvor der er kræset for dristige detaljer og form og med masser af personlighed.

Elegant design

© bobedre.dk

Elegant design Extension er en klassisk let sofa med et softet look kva de bløde sæder. Sofaen har 100% aftageligt betræk og fås med ryghynder helt til kant eller som vist her med lidt mindre ryghynder. Elegant design som holder resten af livet.

En sofa du bliver bidt af!

© bobedre.dk

En sofa du bliver bidt af! Sofaen Bug er et humoristisk møbel med rene linier der bryder grænser og med en stram visuel anderledes form får man en unik sofa.

Godt dansk design

© bobedre.dk

Godt dansk design Sofaen Milano fås i mange kombinationer, både i form og farve. En flot klassisk sofa der aldrig går af mode.

Sammensæt efter behov

© bobedre.dk

Sammensæt efter behov En funktionel sofa med moduler inspireret af mosaikker som skaber en helhed ved at sammensætte dem efter behov.

Rud Thygesen for raun

© bobedre.dk

Rud Thygesen for raun Rud Thygesen har gennem årene arbejdet sammen med de førende møbelproducenter og han har nu skabt en helt ny sofaserie til raun i tæt samarbejde med Michael Raun. Resultatet er et design med den skandinaviske minimalismes klare formsprog.

Relaterede Artikler