Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Teenageværelse i fuldt flor

Oprydning, maling og gennemgående yndlingsfarver blev kodeordene, da BO BEDRE forvandlede et trist teenageværelse til et indbydende opholdsrum til både alenetid og tid med veninderne.

Almas teenageværelse

© Kim Ahm

Efter mange forsøg på at få det bedste ud af 13-årige Almas teenage-værelse, gav familien til sidst op. BO BEDREs indretningsekspert rykkede ud, og Alma og familiens ønskeliste var lang, men noget, som eksperten især bed mærke i, var, at yndlingsfarverne blev nævnt som rød, orange og pink. Det kom til at danne grundlag for resten af indretningen, som i høj grad trængte til at få et samlet udtryk.

Marimekkos velkendte Unikko Red-mønster med de pangfarvede blomster – i lige netop Almas yndlingsfarver – blev valgt som det element, der skulle danne den grundlæggende stil for værelset. Helt konkret danner mønsteret bund for en iøjefaldende opslagstavle.

BO BEDREs indretningsekspert fik også den idé at bruge blomstermotivet på en anderledes måde ved at forstørre én enkelt blomst op og lave et sjovt og matchende blikfang på rummets endevæg ved sengen.

Teenageværelset før

© Kim Ahm

Inden den store forvandling var det mangel på sammenhæng og fantasi, der prægede Almas teenageværelse.

Marimekko

© Kim Ahm

1 time - mega marimekko BO BEDREs indretningsekspert syntes, at det var en sjov idé at lege med Marimekko-mønsteret og lave dette enorme klistermærke til at danne blikfang på endevæggen.

Opslagstavle

© Kim Ahm

1 dag - opslagstavle med mange formål Den store opslagstavle kan rumme både billeder, noter og andet sjov –ud over, at den danner en flot baggrund for arbejdsområdet.

Dagbog

© Kim Ahm

En lille detalje Man er jo ikke pige for ingenting. Notesbøger og den aflåste, knaldrøde dagbog med hemmeligheder matcher indretningen flot.

Relaterede Artikler