Little Architect Desk Ferm Living
© Ferm Living

8 stilfulde fund til børneværelset

De mindste har også fortjent et fint rum: 8 ideer til indretningen af børneværelset fra tapet over lamper til tæpper og designklassikere.

Walk in the Park Tapet Belarte Studio
© Belarte Studio

En ægte skovdrøm

Hvorfor ikke forvandle børneværelset til den fineste skovdrøm? Tapetet fra Belarte Studio har det mest eventyrlige print, der med garanti giver anledning til en masse hyggelige snakke.

Tapetet fås i tre forskellige farveprofiler.

Walk in the Park, Belarte Studio

Winston-lampa, Liewood
© House of Kids

Lille, lysende bjørn

Den søde bordlampe er simpelthen alt for sød til at modstå. Lampen har et dejligt, roligt lys, og vi er sikre på, at børnene vil elske at have sådan en fin ven på værelset. Hvis bjørnen ikke er et hit, så fås lampen også som kanin, der er mindst lige så nuttet.

Winston lampe, Liewood

Korg med lock H&M Home
© H&M Home

Praktisk opbevaring i sjovt design

Det er en god ide at tænke over praktiske opbevaringsløsninger på børneværelset uden, at det behøver at være kedeligt. Kurven fra H&M Home er formet som et skovjordbær med de fineste detaljer og vil være perfekt til alt fra bamser til stofbleer.

Kurv med låg, H&M Home

LÆS OGSÅ

Series 7 Childrens Chair, Fritz Hansen
© Fritz Hansen

Klassisk design i børnehøjde

Vidste du, at Arne Jacobsens stole også findes i mini-version? Den klassiske 7’er er helt perfekt til børneværelset, og så fås den i tre fine farver.

Series 7 Childrens Chair, Fritz Hansen

PINOCCHIO Ø140 MULTI COLOUR
© HAY

En kæmpe farvelade

Dette farverige tæppe fra Hay har et dejligt, legende udtryk, og vi er vilde med alle farverne. Tæppet er inspireret af slik - nærmere bestemt ‘Pinocchiokugler’, der er små, farverige lakridser. Man bliver da også næsten en smule lækkersulten, og det fine tæppe kan både pifte børneværelset, såvel som boligens øvrige rum, op.

The Pinocchio Rug, HAY

Teddy Zoo, large
© Design Rocket

En ægte zoo på børneværelset

Den fine bamse-zoo fra Design Rocket er en hyggelig og finurlig måde at få mere opbevaring på børneværelset. Takket være det fine design er det både sjovt og nemt for selv de mindste børn at få bamserne ind og ud af deres nye hjem.

Bamse Bo, Design Rocket

LÆS OGSÅ

Little Architect Desk Ferm Living
© Ferm Living

Plads til leg og fordybelse

‘Little Architect’-bordet fra Ferm Living skaber de perfekte rammer til at lade kreativiteten udfolde sig med plads til ro og fordybelse. Bordet fås i flere farver, og det kan med fordel kombineres med de matchende stole for et stilrent finish.

Little Architect Desk, Poppy Red, Ferm Living

KAS KOPENHAGEN VINTAGE DRAGON FLY BEDDING
© Klein Studio

Sengetøj med søde detaljer

Det lækre sengetøj er dekoreret med en masse små og søde guldsmede, hvilket giver et fint vintage look. Materialet er blød, økologisk bomuld, og hvert sengesæt er pakket ind i et matchende stofnet.

Vintage Dragon Fly Bedding, Klein Studio