Nordisk Hammam

Renhed, ro, ritualer. Badeværelset her på Østerbro er indrettet i afstemte, nordiske farver - med vandet og velværen i centrum.

© Tim Wahlfried

Privat badetempel med højt til loftet. Brusenichen er blot afgrænset af en lang væg, og ellers helt åben med albuerum til flere personer. Bruseren er fra Vola. Afløbsristen er fra unidrain®. Opbevaringsmøblet Nomad fra Trip Trap er en rigtig god og helt enkel løsning på badeværelset.

© Tim Wahlfried

Badet er på 17 m2, og er blot ét af lejlighedens badeværelser. Her dominerer de camelfarvede fliser, Warm Stones White/Gres porcellanato fra Stark, og som kontrast er valgt lyseblå toner i accessories. Badekar og håndvaske er fra Duravit. Armatur og håndklædevarmer er fra Vola, mens Nomad-trappen til opbevaring er fra Trip Trap. Håndklæder fra Illums Bolighus og Christine Callsen, morgenkåbe fra Tine K Home samt tøfler fra Glerup/Illums Bolighus.

© Tim Wahlfried

Der er også masser af plads til to ved de dobbelte vaske på møblet i hvid højglans med bordplade i corian fra uno form. Beige håndklæde fra Christine Callsen, sæbe fra Acca Kappa/Casa Casino, træskål fra Selected by John Dick/Illums Bolighus, bodywash, cremer mm. fra Tocca.