©

Mageløs messing til badeværelset

I ferm LIVINGs efterårskollektion gemmer der sig en smuk nyhed til de nordiske badeværelser - tidsløse, enkle og elegante messingophæng.

Efteråret betyder lange gåture iblandt skovens smukke farver, lange aftenener under en plaid ved stearinlysets skær og det sidste havearbejde, inden vinteren lægger sig som en dyne over landet.

Men efteråret betyder også nyheder på designfronten. De største danske designbrands har for vane at præsentere en lang række nyheder på sommerens messer, som så kommer i handlen nu her. I år er ingen undtagelse, og selvom man kunne fylde utallige sider med de mange smukke nyheder, der er kommet, så vil vi her fokusere på to ting - nemlig de nye skønne messing-ophæng til toiletpapir og håndklæder, som ferm LIVING har kreeret.

Med et enkelt, tidsløst og elegant design rammer ferm LIVING en nerve i tidsånden, hvor det minimalistiske og de små detaljer vinder indpas. Og med materialevalget i eg og messing vil de to ophæng kunne skabe varme i de klassiske, hvide danske badeværelser.

Læs mere om toiletpapir-ophænget på Designfund.dk

Læs mere om håndklæde-ophænget på Designfund.dk