Lyst og lækkert badinspiration

Du bestemmer selv bruserens stråler efter behov og humør ...

Raindance Select E 120
© bobedre.dk

Skift stråler med den nye håndbruser Raindance Select E 120 fra Hans Grohe. Med et enkelt tryk på omskifterknappen vælger du selv, om vandet skal have en blød effekt, være kraftigt eller have en koncentreret, masserende stråle. Det er kombinationen af to stråleskiveteknologier i en bruser, med store dyser til den bløde stråle og små dyser til den kraftige, der gør det muligt at lave i alt tre forskellige stråler, 845 kr., Hans Grohe.

Montana Bathroom
© bobedre.dk

Montana Bathroom er et modulkoncept bestående af 19 forskellige grundmoduler, som kan kombineres og indrettes på et utal af måder, akkurat som vi kender det fra Montanas karakteristiske Living-reoler. Et modul består af to brede skuffer og en Montana-vask, lavet i materialet rector og nedfældet i bordpladen, samt beslag til vægmontering, h 47,6 x 70,4 x d 47,6 cm, som vist her i farven Fjord, 24.474 kr., Montana.

Serien Moon
© bobedre.dk

Franske Schmidt har mere end 50 års erfaring i at lave badeværelser og køkkener. Serien Moon, der også fås som køkken, har med sine matte, douce farver og runde former tydelig hentet inspiration fra 1950´erne. Det retromoderne bad er lavet i Schmidts patenterede Micron-overflade, som er en speciel mat malingsteknik der sikrer meget stærke overflader og dermed gør dem modstandsdygtige overfor ridser, stød og sollysets falmende indvirkning. Den turkise side er 220 cm bred, i prisen indgår skabe, bordplade, 2 vaske og 2 spejle med indbygget lys. ekskl. blandingsbatteri, 29.000 kr. Skabssiden modsat er fra serien Living, hvor man kan få alt på mål og i mange farver. Her er væggen 250 cm bred og koster med de viste elementer 10.800 kr., Schmidt.

Personal Needs
© bobedre.dk

Personal Needs hedder Dornbrachts nyeste armaturer specialiseret til den primærfunktion, de har i bade-værelset. Armaturerne er opdelt i zonerne Cleansing, Showering, Bathing og Foot Bathing. Således muliggør det roterende armatur ved vasken bekvemt mundskyl, den udtrækkelige vandledning gør ansigtsvask særlig behagelig og håndbruseren gør det lettere at vaske hår. Udover den traditionelle mekaniske styring kan alle dyser styres ved hjælp af Dornbrachts digitale betjeningselement Smart Tools. Fra 6800 kr., Dornbracht.

Artic
© bobedre.dk

Gustavsberg står bag det elegante spejlskab Artic med sider i sortbejset eg og indbygget lys over skabet. Skabet fås også med sider i natur-eg samt hvidlakeret, b 75 cm, 6849 kr., Gustavsberg.

Duravits nye tilbehørsserie
© bobedre.dk

Duravits nye tilbehørsserie er lavet af håndblæst glas i et let og
enkelt design. I serien fås sæbedispenser, sæbeskål, tandbørsteholder
samt toiletbørste fra 656,25-1643,75 kr., Duravit.

Rettangolo
© bobedre.dk

Gessi er en af de helt store italienske armaturproducenter. Det vandfaldlignende armatur Rettangolo til badekar fås også i hvid og sort, 12.169 kr., Odoricostudio.

Ifö Acrylic
© bobedre.dk

Ifö Acrylic er badekarret med assymetriske former specielt designet til mindre rum, den mindste model måler således kun 140 cm x 70 cm. Brugen af akryl har gjort det muligt at designe badekarret i både rektangulære, ovale og asymmetriske former. Der findes fire forskellige modeller og i alt 13 varianter, der alle er beregnet til indmuring. Her l 160 x b 50-100 x h 60,5 cm, volumen 230 liter, 5090 kr., Ifö.

Joyce
© bobedre.dk

Med serien Joyce kan du frit designe og sammensætte dit badeværelse helt ned til tandbørsteholderen. Serien er lavet efter byggeklodsprincippet og rummer alt fra toilet, over skabe til detaljer som skåle eller vaseholder. Fås i farverne gul, lavendel og natur, priser fra 186-10.624 kr., her underskab med vask og skål til 15.176 kr., Villeroy & Boch.

Sondo
© bobedre.dk

Runde former kendetegner Sondo, der er en ny håndvaskserie fra Alape. Vasken er lavet af tre mm glaseret stål og fås både topmonteret og underlimet. Sondo er en udvidelse af vask- og vaskeenhedsprogrammet A-form, der er kendt for sin sin store alsidighed i former og størrelser, fra 4875 kr., Alape.

Digitalisering af badet
© bobedre.dk

TENDENS: digitaliseringen af badet spås at blive det helt store kommende tema for producenterne. Smart Tools er udviklet af Dornbracht og udstyret med to induktionsregulatorer, som med blot et enkelt tryk kan styre den præcise temperatur og vandmængde i fx badekarret. Via den letlæselige displaykontakt kan praktiske forhåndsindstillinger og nyttige funktioner genbruges i hverdagen.

Savoy
© bobedre.dk

Savoy er navnet på Zucchettis nye armatur- og tilbehørserie designet af Matheus Thun & Antonio Rodriguez. Stilen er moderne klassisk, og variationerne mange, fra helt igennem krom/nikkel til armaturer i hvid, sort, rød, blå, eller grøn. Ønskes personligt logo i stedet for hot/cold, er dette også muligt, fra 5400 kr., Odoricostudio.

X

Berøringsfri elementer
© bobedre.dk

En af de store tendenser er at lave berøringsfri elementer, hvor det er muligt, som fx håndvaskarmatur, brusearmatur og ved WC´et. Her Nautic Sensor-armatur i rustfrit stål, 1669 kr., Gustavsberg.

Lækre indsatser
© bobedre.dk

De lækre indsatser til baderumsskuffer er lavet af massiv sortlakeret ask og fås med forskellige ruminddelinger. Passer til skuffer med d 40/50 cm og b 30/45/60/90 eller 120 cm, Domestici, fra 983 kr., Boffi.

Dekorativ opbevaring
© bobedre.dk

Håndklædestigen/stigereolen Tilt, designet af SmithMatthias for Disipline, er fremstillet i solid eg og fås fra 3899 kr., Walnut Street.

Flyer
© bobedre.dk

Flyer hedder den frithængende bordplade med valgfri skuffeelementer fra eksklusive italienske Boffi. Skuffen fås i flere udgaver og farver og kan placeres både til højre eller venstre/over eller som her under bordpladen. Selve træpladen fås både i træsorter som fx valnød, børstet eg eller lærketræ - både i naturudgave og bejset eller i corian eller sten. Her i lærketræ, b 160 cm, h 100 cm, d 50 cm, fra 20.180 kr. med skuffe, b 90 cm, fra 10.152 kr., ekskl. vask og blandingsbatteri, Boffi.

Sensory sky
© bobedre.dk

En brusefornemmelse som under åben himmel. Sådan beskrives Sensory Sky, der er et komplekst digitalt styret brusesystem med forskellige stråler, dug, lys og dufte inspireret af vejret og stemninger i naturen. Prøv fx Release - en intens sommerregn med en forfriskende duft af tropisk citrus og et temperaturskift fra 180 til 350 undervejs. Kan bestilles fra efteråret 2013 til estimeret pris fra 294.000 kr., Dornbracht.

Glassline
© bobedre.dk

Danske Unidrain, med speciale i gulvafløb til brusebadet, har i samarbejde med arkitekt Christian Bjørn skabt GlassLine, som er en ny linje af brusedøre og vægge med et enkelt og luftigt udtryk. Dørene fås i fire forskellige design, her d 100 x h 210 cm, 12.475 kr., gulvafløbet langs væggen fås fra 5299 kr., Unidrain.

Graphit Noir
© bobedre.dk

Minimalistisk designet fritstående luksusbadekar med sider i Graphit
Noir, 80 x 180 cm, 34.000 kr., fås også med hvide sider til 29,880 kr.,
Villeroy & Boch.

Cemento
© bobedre.dk

De iøjnefaldende keramiske filiser er fra serien Cemento fra italienske 14oraitaliana, og fås i ni flotte farver og i størrelser helt op til 80 x 200 cm. Prisen for 80 x 80 cm er fra 1125 kr. pr. stk. afhængigt af valgt farve. Derudover findes Cemento i en seks-kantet udgave med en diam. på 80 cm til 1200 kr. pr. m2, Odoricostudio.

© bobedre.dk