Inspiration til et personligt bad

Toiletsæder med knald på farverne og personlige badehåndklæder.

Axor LampShower

Er det en lampe eller en bruser? Japanske Nendo har designet den unikke bruser Axor LampShower, der udover på magisk vis at fusionere vand og lys også med et enkelt produkt skaber en større sammensmeltning af badeværelse og opholdsrum. LampShower fås også vægmonteret og i blankpoleret rustfrit stål samt sortlakeret,
fra 12.794 kr., Hansgrohe.

Sæt dit personlige præg på badeværelset, og få farver ind i rummet med Scandinavia PLUS-toiletsædet, der fås i mange farver, fra 1287 kr., Pressalit.

Personlige badehåndklæder

Få dit navn indvævet i det personlige badehåndklæde, designet af Bent Georg Jensen tilbage i 2000, men nu sat i produktion igen, 75 x 150 cm, 390 kr., Georg Jensen Damask.

Inipi B

I samarbejde med den østrigske designertrio EOOS har Duravit skabt en saunaløsning særlig velegnet til mindre baderum. Saunaen Inipi B er blot 120 x 120 cm og fås i hvid højglans eller mørkt amerikansk nøddetræ, fra 54.750 kr., Duravit.

Alapes klassiske vask-design

Alle Alapes klassiske vask-design fås nu i en blank- eller matsort udgave. Leg med muligheden for et gennemført mørkt look, som vist her 5332 kr., Alape.

Savon de Marseille

24 nye sæbeprodukter til køkken, bad og boligen produceret efter traditionelle franske metoder, fås med tre forskellige dufte, fra 99 kr., Savon de Marseille.

ShowerSelect

Tryk for at tænde bruseren, tryk for at slukke den igen. Så enkelt fungerer ShowerSelect-termostaten til indbygning. En nyskabende afspærringsventil gør det muligt at åbne og lukke for vandet ved et tryk på en enkelt knap i stedet for at dreje på et greb, fra 3754 kr., Hansgrohe.

Håndlavede grafiske cementfliser

fra det nystartede designfirma Marokk, fås i mange mønstre og farver, fra 800 kr. pr m2, marokk.dk.

Ifö går i sort

med deres ultracool og maskuline Limited Edition, hvor bruser, håndvask og toilet er fremstillet i sort porcelæn, badekar fås med sort front, fra ca. 9100 kr., Ifö.

Happy D.2, X-Large og Delos

Få musik i badeværelset samtidig med mere opbevaring. Duravit har udviklet et lydsystem indbygget i spejlskabe med bluetooth-funktion og LED-teknologi, hvor alle tekniske dele er skjult bag et panel i skabet. Fås til serierne Happy D.2, X-Large og Delos. Spejlskab inkl. lydsystem, b 60 cm, fra 22.763 kr., Duravit.

Nahho

betyder kano, og det er netop kanoens glidende bevægelse, som har inspireret til dette ekstra lange og lave badekar. Det betyder, at du kan ligge helt udstrakt og flyde. Nahho fås i flere versioner med fx som her skjult betjeningspanel i matgråt, fra 58.775 kr., og med tilbehør som farvet lys eller lyd, Duravit.

RS10

Volas nye berøringsfri sæbedispenser til indbygning, designet af Aarhus Arkitekterne, har netop vundet den tyske Interior Innovation Award 2014. Sæbedispenseren er en del af Volas komplette berøringsfri serie, der allerede indeholder en indbygget affaldsbeholder og papirdispenser, sæbedispenser RS10, 9675 kr., Vola.