Funktionelt, slidstærkt & miljøbevidst

Dit badeværelse skal være kilden til velvære og et rum, der opfylder familiens basale behov.

Bademåtter
© bobedre.dk

Bademåtter i fire nye støvede nuancer, Love, 100% bomuld, 50 x 80 cm, 249 kr., Himla.

Badekarret Wanda
© bobedre.dk

Badekarret Wanda fra Antoniolupi er udført i kompositmaterialet Ceramilux, der er særligt holdbart og glansfuldt – næsten som porcelæn. Smukt som fritstående element med rygstøtte integreret i designet, pris ca. 40.000 kr., CasaShop.

Dråbeformet knage i træ
© bobedre.dk

Dråbeformet knage i træ Dropit, der nu er kommet i hvid, blå og coral, fås i to størrelser i sæt med to stk. til hhv. 200 kr. og 250 kr., Normann Copenhagen.

Nyt vægelement, CTline
© bobedre.dk

Nyt vægelement, CTline designet af Victor Vasilev, med hylder i forskellige højder. Kan monteres med spejl på forsiden, udført i corian, h 168 cm med spejl, 7257 kr., Boffi.

En enkelt skuffe under vasken
© bobedre.dk

En enkelt skuffe under vasken giver en let og enkel møbelløsning til fx mindre baderum. Zaro fås i flere finértyper, som vist inkl. Menuet-vask og spejl med integreret lys, 12.995 kr., Dansani.

Nordic Spa
© bobedre.dk

Nordic Spa er navnet på den nye bade-serie, baseret udelukkende på nordiske naturprodukter og planteolier. Her er det Water-body balm og Earth-håndsæbe til 99 kr. pr. stk., By Nord.

Philippe Starck
© bobedre.dk

Philippe Starck har designet bademøbler for Duravit siden 1994 og har fornyet sortimentet jævnligt lige siden. Senest med spejlskabet her, geometrisk inddelt i felter, hvoraf det ene har integreret lampe. Bag den store spejl-del er der opbevaring og strømstik, fra 6750 kr., Duravit.

Møbler i badet
© bobedre.dk

Møbler i badet bryder med kølige porcelænselementer og fliser, og vælger du et i træ, tilføjer du samtidig varme og naturlighed til rummet. Det kunne fx være med Mekong-stativet her, perfekt til håndklæder og badekåber. Fås også i hvid og natur, udført i teak, 2450 kr., Slowfashionhouse.

Små badeværelser
© bobedre.dk

Små badeværelser er efterhånden blevet Alapes speciale. Her er det en lille rund håndvask til vægmontering, glaseret indvendigt og udvendigt, 7537 kr., Alape.

Stilren hvid hylde
© bobedre.dk

Stilren hvid hylde der passer til din Vipp-spand, udført i bukket pulverlakeret aluminium, fås i to størrelser, b 50 cm, 1299 kr. og b 100 cm, 1999 kr., Vipp.

Brødrene Bourroullec
© bobedre.dk

Brødrene Bourroullec designede for et par år siden den komplette badeværelsesserie Axor Bourroullec. Nu er der kommet nye armaturer til den smukke serie. Her er det et 3-huls håndvaskarmatur med runde greb, 5336 kr., Hansgrohe.

Lille, berøringsfrit armatur
© bobedre.dk

Lille, berøringsfrit armatur der både er hygiejnisk og reducerer dit vandforbrug. Finske Kirsi Svärd har designet Vienda, 2250 kr., Oras.

Lyser armaturet rødt, er vandet varmt
© bobedre.dk

Lyser armaturet rødt, er vandet varmt - lyser det blåt, er vandet koldt. Iqua L10i er et berøringsfrit armatur med lysindikation på temperaturen, 5895 kr., Cassøe.

Badeværelsesskab
© bobedre.dk

Badeværelsesskab på drejefod med spejlfront til den ene side og hyldeopbevaring til den anden. Fås i 6 farver. H 176 x b 26,5 cm, 4795 kr., Lineabeta/Cassøe.

Regulér brusestrålen
© bobedre.dk

Regulér brusestrålen med et tryk på panelet bag på den nye Power & Soul-hånd-bruser med 160 mm brusehoved. Du kan vælge mellem 4 stråletyper. Har 9.4 l/min vandgennemstrømning, 838 kr., Grohe.

Skulpturel håndvask
© bobedre.dk

Skulpturel håndvask i materialet Silistone, der består af 93% kvarts, fås i 60 farver. Modellen Balance koster fra 8526 kr., Cosentino.

Fin og elegant tilbehørsserie
© bobedre.dk

Fin og elegant tilbehørsserie Gentle, der kombinerer krom med fire matte nuancer. Serien indeholder sæbeholdere, håndklædestænger, knager m.m., fra 299 kr., Dornbracht.