Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Forældreluksus

Her er plads til forkælelse i mere end én forstand. Katleen van Roost har sans for materialer, former og farver –og det kommer suverænt til udtryk i Londonbyhusets rummelige forældrebadeværelse.

© Lisbett Wedendahl

Skarpt og stringent
Katleen van Roost har valgt at indrette husets store bade-værelse som et eksklusivt rum til forældreforkælelse.

De 20 m² er indrettet i samme symmetri og naturlige farvepalet som resten af huset og ligger i forlængelse af husets voksen-afdeling med soveværelse og walk-in-closet. De skarpe linjer har fået lov til at dominere her – til forskel fra børnenes bade- værelse, som du kan se på næste side.

Vaskemøblerne er specialfremstillet med skabsfronter i lavasten af den belgisk sten-specialist Van den Weghe, som også har leveret de store lavastens-fliser på gulv og vægge. Badekarret står som skulpturelt centrum for rummet, hvorfra man kan slappe af og se nyheder eller film på fladskærmen, der er diskret bygget ind i væggen.

© Lisbett Wedendahl

Vinkler og geometri i husets store badeværelse. Den originale karnaps kantede udtryk fortsætter i badekar og bademøbler, og de kæmpestore lavasten fra Van den Weghe spreder sig fra gulvet op på brusnichens væg og på de speciallavede vaskemøbler fra Obumex. Lavastens-badekarret er fra Kaldewei.

© Lisbett Wedendahl

Glas, sten og stål præger brusenichen, der med en stor glasvæg diskret adskiller det fra resten af badeværelset. Brusearmaturet er fra Boffi, mens den firkantede håndklædetørrer, Katleen van Roosts favorit på badeværelset, er fra Antonio Lupi.

© Lisbett Wedendahl

De bløde former på Vola-armaturerne bryder med karrets og rummets øvrige kanter. Den lille samling produkter fortsætter det violette tema fra håndklæder og badekåber.

© Lisbett Wedendahl

Skarpt og stringent badekar, Salina, udført i massiv Acovi-komposit. En blanding af mineraler og akryl, som er meget slidstærkt og har en silkeblød overflade. 20.998 kr., Copenhagen Bath.

© Lisbett Wedendahl

Miljøvenlige fliser Stone-Leader, i hårdtbrændt porcellanato, hvoraf 40 % er genanvendte materialer. Fås i flere farver, 30 x 60 cm, 318 kr. pr. m², Mosaikhjørnet.

© Lisbett Wedendahl

Geometrisk armatur Supernova, som er en del af en stor serie og også fås til vægmontering, brus og kar. Étgrebs-håndvaskbatteri i krom, 6460 kr., Dornbracht.

Håndplukket til dig