Et rigtigt badeværelse

Da vvs-installatøren Thomas Michalski skulle indrette husets nye badeværelse, skulle der være plads til hele familien – på én gang.

© Pia Enghild

Thomas Michalsky og hans kone byggede nyt hus i 2006 i Ikast, og vvs-installatøren fik lov til at slå sig løs i tilblivelsen af et nyt badeværelse.

–Jeg ledte efter noget, der var anderledes og specielt, for sådan er jeg også som person. Om jeg skal have ny bil, nye bukser, briller eller andet, så kan jeg godt lide at have noget, der er lidt spændende.

Valget faldt på Starck X-serien fra Duravit, der sammen med et modigt flisevalg fra Evers skaber et oplevelsesrigt og spektakulært rum. Som hele familien bruger sammen hver dag.

© Pia Enghild

Badeværelset på 20 m² er delt op af en mur i midten. På den ene side findes vask, toilet og opbevaring, mens den anden side er helliget badoplevelserne med hele familien.

© Pia Enghild

Thomas Michalski kiggede på utroligt mange badeværelsesmøbler, men tilsidst faldt han for Duravits minimalistiske serie, Starck X, der er designet af Philippe Starck – for “han giver den så meget gas, han kan komme til”, som Thomas Michalski udtrykker det. Fx åbner hele fronten op som én stor skuffe, og spejlet har integreret lys.

© Pia Enghild

Æstetik har betydet mere for Thomas Michalski end funktionalitet, men der er alligevel god plads til opbevaring i form af de to væghængte skabe fra Starck X-serien fra Duravit.

© Pia Enghild

Med to store brusere kan hele familien på fire personer sagtens være i bad på samme tid. Porcelænsflisen med metallook er fra Evers.

© Pia Enghild

Et af Thomas Michalskis mange krav til husets nye badeværelse var at der skulle være plads til hele familien.

Relaterede Artikler