Elegant inspiration til badet

Personlige vandstråler, energimærkede armaturer og lounge-stemning i vådrummet.

Raindance Select E 300 showerpipe
© bobedre.dk

Cool design i kombination med innovativ teknologi: Stort brusehoved, der fordeler vandet udover kroppen med to forskellige stråletyper. Raindance Select E 300 showerpipe fra Hans Grohe, fra 13.475 kr.

CULT armatur
© bobedre.dk

Enkelt design, minimalistisk stil og fås nu også i mat hvid. CULT armatur 4685 kr., Villeroy & Boch.

Vascamisura
© bobedre.dk

Skab loungestemning med Vascamisura, der er en italiensk serie af kar og møbler, som kan sættes sammen i mange kombinationer, individuelle mål og forskellige farver stof. Badekarret fås i l 185-210 x b 85-110 cm og rummer op til 300 liter. Den viste kombination koster 87.000 kr. og forhandles af Odorico Studio.

Fremtidens toilet
© bobedre.dk

Wellness-toilet. Hvad er det ...? For de fleste danskere et helt nyt ord og begreb, men i nogle lande og kulturer en selvfølgelighed. Det er en ny generation af bidet’et - en luksusudgave, om man vil. I øjeblikket oplever man en stigende interesse for det nye produkt, som gør hverdagsrutinen til en renere og mere hygiejnisk oplevelse. Mange af os har jo ellers sløjfet bidet’et på badeværelserne i seneste mange år, og kun stiftet bekendtskab med det på rejser og hoteller i udlandet. Og måske set og læst om de nye mere avancerede modeller i Østen, som har tradition for disse toiletter, der både kan bruse, tørre - og ofte med endnu flere indstillinger og et hav af muligheder. Producenterne og firmaerne begynder nu også at indtage Nordeuropa. Fx har Geberit introduceret en række komfortable dusch-toiletter, AquaClean, som rengør dig med vand og har en række andre funktioner, fx lugtudsugningssystem og varmlufttørrer (og fjernbetjening), men også er mere designede og æstetiske end de modeller, man måske ellers har set. Og måske skulle vi, når vi nu er begyndt at se på vores badeværelse som et lille privat helsende spasted, også inkludere et forfriskende, rensende brusebad under toiletbesøget? Se www.i-love-water.dk

Axor
© bobedre.dk

Det velkendte Axor håndvask-armatur, designet af Philippe Starck, fås nu i en ny mellemhøj version, der passer perfekt til høje servante-vaske, som vist her 4650 kr., Hans Grohe.

Caprice
© bobedre.dk

Ifö lancerer nu deres mest eksklusive serie til dato. Caprice består af håndvaske, underskabe og et enkelt overskab designet af arkitekt og professor Knud Holscher. En af nyskabelserne er åbningsmekanismerne på skufferne, der hverken har greb eller synlige åbninger. I stedet åbnes ved at trykke let på skuffefronten, priser fra 1941 kr. for håndvask og 12.850 kr. for underskab.

Loop & Friends
© bobedre.dk

Designet ud fra den tanke, at det skal være nemt at installere i næsten ethvert badeværelse har Villeroy & Boch skabt serien Loop & Friends, der nu også inkluderer badekar i flere faconer, her ovalt fritstående kar, l 1,8 x b 0,80 m, 16.292 kr.

Perfect White
© bobedre.dk

Logic håndvask-armatur med antibakteriel overflade i farven Perfect White. Har desuden vand-og energisparefunktion og er energimærket i klasse A i Sverige, 2024 kr., Gustavsberg.

Gustavsberg
© bobedre.dk

Nautic håndvask-armatur fra Gustavsberg i krom med vand- og energisparefunktion, er energimærket i bedste energiklasse A i Sverige, og markedets mest energi-effektive armatur, 1230 kr.

Starck
© bobedre.dk

Starck-håndvasken fra Duravit fremstår ved første øjekast rund, men den er i virkeligheden oval, 3950 kr.

VOLA
© bobedre.dk

Klassiske VOLA, oprindeligt designet af Arne Jacobsen for mere end 40 år siden, fås nu for første gang med rundt brusehoved. I den runde bruser, designet af Aarhus Arkitekterne, er de tekniske dele bevidst skjult - som ved alle VOLA-produkter, fra 11.675 kr.

Væghylde
© bobedre.dk

Fås i lys eg, mørk eg eller hvid højglans, h 4,5 x d 13,5 x b 40-80 cm, 1520-1905 kr., Dansani.

Velvære-badeværelset
© bobedre.dk

Badeværelset indrettet mere som et rummeligt velvære-sted end et praktisk vådrum er en tydelig tendens. I velvære-badeværelset er bad, vask og øvrig sanitet tænkt diskret og elegant ind og efterlader plads til møbler, der traditionelt ikke hører badeværelset til, fx en sofa eller hængekøje. Her bordstående vaske med åbne rum og konsolløsning i højglanspoleret rustfrit stål, spejle med vipbare LED-lamper og højskabe med plads til opbevaring. Vaskearrangement 160 cm inkl. to vaske, bordplade, hylder, konsoller, skab og greb, ekskl. armatur, 22.100 kr., spejle inkl. belysning, b 40 cm, 3505 kr., højskabe, h 120 cm, 7205 kr., alt fra Dansani.

Berøringsfri betjeningsplade
© bobedre.dk

Dette er ikke en fladskærm til badeværelset, men derimod en berøringsfri betjeningsplade til toilettet produceret af Geberit. Den strømlinede løsning, der allerede er belønnet med en IF Design Award, overflødiggør bekymringen for beskidte fingre og bakterier, for i betjeningspladen er små LED-dioder, der nemt aktiveres uden berøring. Man skal blot føre hånden hen foran pladens lysfelter og vælge en af to skyllemængder, 7595 kr.

Villeroy & Boch
© bobedre.dk

Firkantet badekar, fyldes helt op med kun 150 liter pga. den indvendige udformning af karret, l 1,8 x b 80 cm, 16.292 kr., Villeroy & Boch.