Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Børnehygge

Der er ingen tvivl om, hvem der er i fokus i dette bad. Van Roosts-familiens yngste slår deres folder i husets andet badeværelse – og det er det ikke blevet mindre eksklusivt af.

© Lisbett Wedendahl

Symmetri, ro og renlighed
Der er blødt op på stil og former i dette bad, som er dedikeret van Roost-familiens to børn.

De grå keramiske fliser understøtter husets øvrige neutrale farvepalet og har en blød stoflig overflade, der hygger i badet. Her er skabt symmetri med to identiske håndvaske i lavasten, hvor børnene kan komme til samtidigt.

De sager, der skal holdes uden for børnehøjde er gemt bag de enkle spejle med hyldeplads bagved, og velvalgte accessories i organiske former og farver understøtter stilen.

Det store fototapet giver personlighed og fortsætter Katleen van Roosts indretningsstil fra resten af det eksklusive byhus.

© Lisbett Wedendahl

En lun farvepalet af håndklæder fylder op i den store sivkurv og understøtter dette bads bløde, børnevenlige stil. Katleen van Roost har selv taget portrættet af sine børn, fået det forstørret og overført til vandtæt tapet. På illux.dk kan du skabe en tilsvarende løsning. Badekarret er fra Antonio Lupi.

© Lisbett Wedendahl

De bløde linjer går igen både i badekarret fra Antonio Lupi, det enkle Vola-kararmatur og den organiske skammel, som er et vintagefund.

© Lisbett Wedendahl

Dansk design fra Vola og Vipp har også fundet plads i det eksklusive, internationale børnebadeværelse. De to identiske håndvaske i lavasten er fra Marieke, fundet i London. Spejlene med opbevaring er fra Antonio Lupi.

© Lisbett Wedendahl

De keramiske fliser på gulvet fortsætter hele vejen op ad væggen bag vaskene og er fra hollandske Royal Mosa. Lavastensvaskene nuancerer den grå farve og har desuden et blødt, afrundet udtryk, i tråd med stilen.

© Lisbett Wedendahl

Stilrent håndvaskarmatur med sensor, så vandet ikke løber unødigt. H 14,4 cm, 6830 kr., Eico.

© Lisbett Wedendahl

Vægradiatoren Brick ligner til forveksling en legoklods, fylder næsten intet på væggen og er perfekt til fx små baderum. Fås i flere farver og størrelser. B 64 x h 80 cm, 8000 kr., Odorico Studio.

© Lisbett Wedendahl

Skulpturel skammel Capo, i massiv Acovi-komposit. Mål h 43 x b 40 x d 30 cm, 2.498 kr., Copenhagen Bath.

Håndplukket til dig