Badtrends

Badeværelset skal have personlighed og gennemtænkes. Spektakulære armaturer sættes sammen med farver, træ, indbygget lys og toiletter med indbygget bidét-funktion.

AquaClean-toilet
Douchetoiletter med indbygget bidétfunktion og andre teknologiske finesser er for alvor ved at vinde frem her hjemme. Det nye AquaClean gør det nu enklere at tilføre hverdagen ekstra velvære. Det kan tilmed med fordel kombineres med modul Monolith Plus, som byder på praktiske features som lugt- udsugning og indbygget lys. Fra 21.995 kr., Geberit.

A-system Init
Det nye møbelsystem A-system init er designet af Sieger Design for Alape. Og systemet går i al sin enkelhed ud på, at man kan integrere forskellige vasktyper og -former i forskellige bordplader og møbelmoduler. Der er tale om materialer som natursten, poleret eller satineret glas samt overflader af ædeltræfinér, trædekor eller højglanslak. Den viste løsning: bordplade og møbel i lys, ædel egetræstræfinér samt vask i glaseret stål. Inklusive spejl, 42.300 kr., Dornbracht Nordic.

Montana bathroom
Montana bathroom er Montanas bud på, hvordan man bevæger sig fra stuevæggen til badeværelset. Modulerne har fået vandfaste plader med indbygget vask, og der er kommet spejle til. Den viste opstilling koster 22.500 kr., Montana.

Lotus-armatur
Lotus er navnet på japanske Naoto Fukasawas nye håndvask og spejl for italienske Boffi. Begge er fremstillet i mat Cristalplant. Priser ved henvendelse, Boffi.

Axor Starck V-armatur

Hvirvelstrømmen Axor har endnu en gang arbejdet sammen med den franske stjernedesigner Philippe Starck, der med amatuet Axor Starck V er en hyldest til hvirvelstrømmen. Armaturet repræsenterer det absoultte minimum: helt tranparent, næsten usynligt og rummende det lille mirakel, som en hvirvelstrøm er, fortæller Philippe Starck. Armaturet fås i forskellige højder og med forskellige overflader, men fælles er det gennemsigtige hoved, der tilmed nemt kan afmonteres og puttes direkte i opvaskemaskinen, når det trænger til at blive gjort rent. Desuden kan man med et tryk fravalge hvirvlen, og lade vandet strømme ud på vanlig vis. Endnu ikke prissat, Hansgrohe.

CTline-radiatorpanel
Italienske Boffi introducerede for et par år siden CTline opbevaringssystemet til badeværelset. Nu har designeren bag, Victor Vasilev, designet et radiator-panel i samme serie, så det passer visuelt ind i serien og dermed ikke bliver et fremmedelement i indretningen. Elementet, der også fungerer som håndklædetørrer, kan omvarmes med både vand og el. Pris på forespørgsel, Boffi.

Mem Refinement-badekar
Mem Refinement - et-grebs karbatteri med kaskadeudløb, til fritstående montage. designet af Sieger Design. Fra 40.413 kr., Dornbracht.

Mix-spejl
Mix er en ny serie spejle med ramme i valnød. De fås i fem forskelliger former og er designet af Carlo Ballabio for italienske Porada. Endnu ikke prissat, Porada.

Vero-møbler
VERO er navnet på designer Kurt Merki jr.s nye møbler til badeværelset. Vertikale metalhåndtag på træ skaber en slående kontrast til de klassiske linjer. Der er mulighed for indbygget LED-belysning under bordpladen. Fra 29.500 kr., Duravit

Axor LampShower
Japanske Nendo får grænserne mellem badeværelset og resten af hjemmet til at flyde ud med Axor LampShower - en bruser, der samtidig er en lampe! Det skaber en helt særlig stemning, når bruserens stråler blander sig med lyset fra LED-pæren, og bruseren kommer til at fungere som den lampe- skærm, vi ellers kender fra dagligstuen. Fra 12.794 kr., Hansgrohe.

Seo-spejl
seo-spejlet er oprindelig designet af japanske HIroyuki Toyoda i 1982, men er nu relanceret i forbindelse med italienske Cassinas genopdagelse af den legendariske Simon Collezione. Fra diam. 76 cm, 3950 kr., Designambassaden.

Armatur
ItalIenske Makro er kendt for deres eksklusive skræddersyede løsninger til badeværelset. Denne marmordrøm af et møbel har indbygget både badekar og vask, og løsningen rummer tilmed masser af afsætningsplads. Alle løsninger er lavet efter mål, så priser oplyses ved henvendelse. Odorico Studio.

Armatur
Kartell by laufen blev introduceret sidste år, men er nu blevet udvidet, så serien inkluderer alt fra vaske og armaturer til opbevaringsmøbler. Serien er designet af Ludovica og Roberto Palomba og fremstillet i polykarbonat i flere farver. Det viste armatur med indbygget sæbeskål eller hylde til tandpastaen kommer i butikkerne ultimo 2014 til ca. 3800 kr., Kartell by Laufen.

Anniversario-afløbsrist
Velgørenhedsrist. Hele overskuddet fra de første 200 solgte Anniversario-afløbsriste fra Unidrain går til Børnefonden. Anniversario er en nyhed og en nem måde at opgradere en allerede eksisterende Unidrain-løsning. 299 kr., Unidrain.

Collage-spejl
Collage er designet af David Regestam og Junichi Tokuda og fås som rent spejl eller med diverse tilbehør såsom hylder, knager eller magnetplade. Fra 2989 kr., Karl Andersson & Söner.

Armatur
Arne Jacobsens klassiske armaturserie er nu kommet i en udgave i børstet kobber. Den nye kobberfinish fås også for første gang til Aarhus Arkitekternes Round-serie. Pris på forespørgsel, Vola.

Bellevue-spejl
Bellevue designet af den østriske designduo Soda aka Nada Nasrallah og Christian Horner for italienske Porro. Spejlet kan drejes og justeres og sidder i en stålramme. Fra 8300 kr., Sibast Interieur.

Bent Wood-Spejl
Bent Wood Mirror er udsprunget af det nye samarbejde mellem den danske designproducent Hay og den britiske designer Sebastian Wrong. Spejlet er således en del af Wrong for Hay-kollektionen. Det er fremstillet i formbøjet birk og ask og fås i fire farver. 1499 kr., Wrong for Hay.