bad bad bad

Vi har fundet fem fantastiske og unikke badeværelser til dig.

Funktionelt IKEA-badeværelse
© Andreas Mikkel Hansen

Huset i Silkeborg var slidt, usammenhængende og upraktisk indrettet. Men familien har givet huset en fornuftig overhaling.

Her kan du læse hele reportagen om Bevar med måde & forny med fornuft af Danske BoligArkitekter.

Knald på farverne
© Christina Kayser Onsgaard

Badeværelset har hjemme i arkitet Anders Barslunds hus. Hans ide med huset var, at det skulle bevare 50'er-charmen, men samtidig være i trit med tiden. Denne tanke udspringer i høj grad i husets badeværelse.

Her kan du læse hele reportagen Fri mig for helt hvide vægge fra Danske BoligArkitekter.

Minimalistisk bad

Christina Ravnholt og hendes mand har gjort en dyd ud af at efterårsstemningen er allestedsnærværende i hjemmet. Denne stemning findes især i deres badeværelse. Badeværelset har desuden et eksklusivt og minimalistisk udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Lyse linjer i Nord.

Træ og beton i badet
© Jesper Ray

Denne skønne badeværelse har hjemme i en unik bolig i Stavanger. Badeværelset er - ligesom resten af huset - bygget i træ og beton. De hvide fliser skaber en spændende energi i samspil med beton, sten og træ.

Her kan du læse hele reportagen Beton ved fjorden.

Fandenivoldsk badeværelse
© Pernille Kaalund

Badeværelset står næsten som da huset blev bygget. De sorte klinker, det mintgrønne badekar, håndvasken og toilettet er originale, og kun armaturer er skiftet ud. Badeværelset kombinerer det gamle og moderne, og udtrykket er derfor retro-agtigt.

Her kan du læse hele reportagen Fandenivoldsk funkis på Frederiksberg.