Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 bæredygtige musthaves til stuen

Bæredygtigt design er det ansvarlige valg, men det er også det stilrigtige valg. Find dit næste bæredygtige musthave lige her.

we do wood komplett lounge chair

© We Do Wood

Komplett Lounge Chair

Loungestolen fra We Do Wood er både komfortabel og elegant, mens det lyse egetræ giver et råt udtryk. Stolen er lavet i FSC-certificeret egetræ, så det er en behagelig stol med respekt for miljøet. Stolen står både smukt alene, men du kan også dekorere den med et blødt tæppe.

We Do Wood, 4.375 kr., forhandles hos The Organic Club

stable tray anne black blue xxl

© Anne Black

Stable Tray

Den fine bakke fra Anne Black har et nærmest romantisk udtryk med den blanke, lyseblå inderside og matterede, hvide yderside. Bakken er god til at holde små nipsting, mens den samtidig pynter i rummet.

Blue XXL, 1000 kr., Anne Black

vase handle eva harlou mater

© Mater

Handle Vase

Den nytænkende vase er designet af Eva Harlou, hvor designet giver en original og funktionel måde at arrangere blomster på. Vasen er fremstillet i håndblæst borosilicatglas, mens trædetaljerne er i FSC-certificeret eg.

Eva Harlou, 795 kr., Mater

Poul M Volther goliat sort lænestol

© Poul M. Volther

Goliat

Goliat er en smuk, bæredygtig stol, der er fremstillet i FSC-certificeret egetræ. Stolen har et tidsløst design med æstetiske linjer og et helt unikt formsprog. Der medfølger tre hynder med aftageligt betræk og lædersnore til påsætning.

Findes i flere farver, Poul M. Volther, forhandles hos MAKE nordic

bruunmunch stoneupcycle bord

© Bruunmunch

StoneUpcycle

De smukke borde er lavet af plader af italiensk marmor, granit, kvarts og keramik, der var spild fra en anden produktion. De dyre sten er blevet upcyclet til bordplader på de eksklusive sofaborde.

I butikkerne fra slut november, BruunMunch

legacy sofa peder jessen mater

© Mater

Legacy Sofa

Det lysegrå Nubuck-læder bliver smukt fremhævet af den bastante egetræsramme og de bredde armlæn. Sofaen er skabt til, at både design og form kan holde generation efter generation.

Findes i to farver, Peder Jessen, 59.995 kr., Mater

Relaterede Artikler