Sommerens hotteste havemøbler

Gør din terrasse eller altan klar til solrige sommerdage og varme sommeraftener med skønne, nye havemøbler.

© Cane-line

1. Kropsformede møbler

Cane-line har netop lanceret en ny møbelserie med teaktræsmøbler, der er formet efter kroppen. Møbelserien består af en bænk, spisestol og gyngestol, der alle er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

Møblerne er udført i pulverlakeret aluminiumsstel med sæde og ryg af lameller af teak. 4.999 kr. (Gyngestol) v / Cane-line

© Skagerak

2. Lounge på terrassen

Skagerak har lanceret en ny kollektion, der byder på minimalistiske havemøbler. Serien består af en sofa, et bord, en puf og en stol, der alle har vandafvisende tekstilhynder og et lakeret stel i aluminium.
Møbelserien findes i farverne Ash og Charcoal. 9.995 kr. (Stol) v / Skagerak

© HAY

3. Go green

HAY har lanceret en simpel serie af fine havemøbler. Møbelserien består af en stol, en sofa, et bord og en skammel, der både kan stå sammen som et sæt eller sættes hver for sig.

HAY Palissade serien findes i farverne Anthracite, Sky Geay, Cream White og Olive. 1.999 kr. (Stol) v / HAY

© Röshults

4. Møbelsæt i teaktræ

Møbelsættet består af et bord med fire stole til. Møbelsættet er designet af Broberg & Ridderstråle og et tidløst møbeldesign til din terrasse.

Garden Bistro møbelsæt fra Röshults. 13.900 kr. (Bord) v/ Röshults

© ILVA

5. Simpel og let sofa

Sofa i sortbørstet flet med lette elegante ben i hårdttræ. Med sit simple design og neutrale farve, kan sofaen nemt passe ind på terrassen eller i haven. 3.999 kr. v / ILVA

© Thorsen Møbler

6. Unik håndlavet stol

Condesa stolen har sit navn fra en bydel i Mexico City. Stolen er håndlavet i Mexico og er udført i UV-behandlet PVC uden phthalater og tungmetaller. Loungestolen kan både benyttes til indendørs og udendørs brug.

Stol fra OK Design. Findes i flere farver. 2.990 kr. v/ Thorsen Møbler

© Casa Shop

7. Liggestol af rattan

Liggestolen er udført i det stærke naturmateriale rattan, der samtidig er et let materiale, der gør liggestolen nem at flytte rundt på.

Liggestol med madras, 1.875 kr. v / Casa Shop

© Coop

8. Hængesofa

Globe Royal hængesofa i fyrretræ. Perfekt til afslapning mens du gynger.
Hængesofa fra Amazonas. 4. 899 kr. v / Coop