Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nuancer i natten

LightU

© bobedre.dk

LightU er en ny dansk udendørslampe fra Embacco Design med design i U-form, heraf navnet. Findes i sort aluminium, hvid højglans, aluminium og bronze. 1295 kr., Embacco.

Greta

© bobedre.dk

Greta fra italienske Ares er designet af Gietto. Den rummer både rå materialer som jern og beton samt en let og poetisk skærm i polypropylen. H 238 x l 260 x diam. 48 cm, 31.942 kr., Møller & Rothe.

Solig er en udendørs-LED-lampe

© bobedre.dk

Solig er en udendørs-LED-lampe i plast med solceller, der omdanner sollys til elektricitet og hjælper dig med at spare energi og skåne miljøet. Fås i blå, rød og hvid. Diam. 20 cm, h 98 cm, 149 kr., Ikea.

Zhora

© bobedre.dk

Zhora er en gulvlampe i stål med huller i skærmen, der bryder lyset i smukke og legende mønstre. Lampen er fra italienske Ares. H 35 cm, diam 25 cm, 3267 kr., Møller & Rothe.

The Second Light

© bobedre.dk

The Second Light fra spanske Vondom er en avantgarde-løsning, der har indbygget LED, men formmæssigt mimer en god gammeldags glødetrådspære. Fremstillet i polypropylen og rustfrit stål. Fås i et utal af farver og i tre størrelser: diam. 19/38/75 cm x h 25/50/100 cm, 1925/3816/7395 kr., Conceptlight.

Zoe

© bobedre.dk

Zoe er en helt ny udendørslampe med indendørs look fra XAL. Fremstillet i pulverlakeret stål og akrylglas med indbyggede solceller og LED-teknologi. Lampen lades op på cirka 15 timer, så der er lys nok, når mørket falder på. H 185 cm, diam. 47 cm, pris endnu ikke fastsat, Luceplan.

Belvedere

© bobedre.dk

Belvedere er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen for italienske Flos. Lampen falder nærmest i ét med naturen på grund af sine organiske former. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. H 90 cm. I udgave med LED koster den 7063 kr., Flos.

LightDisc

© bobedre.dk

LightDisc fra italienske Luceplan er designet af Alberto Meda og Paolo Rizzatto. Lampen består af to polykarbonat-skaller, og den fylder næsten intet, når den hænger på væggen. D 6,5 cm, diam. 40 cm, Fra 2678 kr., Luceplan.

Spessorina p

© bobedre.dk

Spessorina p løftes ved hjælp af et hånd- tag på toppen let ud til havebordet en lun aften. LED-lyset løber ned ad en 22 karats bladguldsbelagt slidse, og lampen er designet af Claudio Silvestrin og Mario Nanni for Viabizzuno. Spessorina p kan lyse op til 8 timer på det indbyggede batteri, der kan oplades på ca. 8 timer. B 5 x h 35 x d 6 cm, 4995 kr., Bjarnhoff A/S. , 4995 kr., Bjarnhoff A/S.

The Great JJ's lillebror

© bobedre.dk

The Great JJ's lillebror blev skabt helt tilbage i 1937 af den norske designer Jac Jacobsen, og lampens stilrene og tidsløse udtryk har gjort den til en af de mest populære arkitektlamper på verdensplan. Nu fås den også i XXL-udgave som udendørsmodel, så man kan få en humoristisk stemning ude på terrassen. Fås i sort, hvid og grå. H 420 x b 385 cm, diam. 56 cm, 57.995 kr., Light Point.

Cube

© bobedre.dk

Cube er en ny serie i udendørs væglamper og standerlamper/pullerter. Serien er designet af Ronni Gol for det danske Illumina Lighting. Den viste stander med cube i to størrelser 10 x 10 x 10 cm og 15 x 15 x 15 cm. til 1695 og 2395 kr., Light Point.

Topix LX

© bobedre.dk

Topix LX fra Delta Light er en stemningsfuld aluminiumslampe med LED, der bruger væggen til at reflektere lyset, så det forvandler sig til lyskunst. H 20 x b 9,6 x d 9,6 cm, 3393,75 kr., Delta Light.

De stemningsfulde sten

© bobedre.dk

De stemningsfulde sten fra Oluce har fået en storebror i form af en XL – h 30 x b 45 x l 63 cm. Outdoor Stone er designet af Marta Laudani & Marco Romanelli og fremstillet i hvidt slagfast plast. LED-version 2875 kr., Modiform.

Ono

© bobedre.dk

Ono fra Davide Groppi er designet af Marco Merendi, som har formået at skabe en sammensætning af beton og runde former, der tilsammen skaber en unik gulvlampe. H 42 cm, diam. 32 cm. 6195 kr., EllisEllis.

Amigo

© bobedre.dk

Amigo er skabt af far og søn, Gonzalo Milá og Miguel Milá, for Santa & Cole. Den er et resultat af to generationer, der er mødtes med hver sin erfaring og stil i baggagen. Lampen er fremstillet i plast og metal og fås i tre størrelser. Fx diam. 31 cm, h 5 cm, 4728 kr., CasaLab.

Flower

© bobedre.dk

Flower er skabt af Alain Monnens for TossB. Lampen er slank og organisk og ligner noget, naturen selv kunne have skabt. Hver lampe bruger bare 20 watt. Fremstillet i metal og plast. H 160 cm, 3095 kr., Mekavi.

Riva P

© bobedre.dk

Riva P fra Delta Light er en høj og slank aluminiumslampe med en diskret og stemningsfuld lysstribe. H 60,5 x b 12,5 cm, 2473,75 kr., Delta Light.

Nest

© bobedre.dk

Nest er en ny organisk udelampe, der har hentet sit formsprog i naturen. Designet har Bystrup Arkitekter stået for. Fremstillet i aluminium og glas. H 433 cm, diam. 75 cm, 22.000 kr., Louis Poulsen.

Relaterede Artikler