Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 nye udemøbler

Vi har været i Milano og har samlet de sidste tendenser op.

Flat

© bobedre.dk

Flat er en storfamilie designet af Mario Ruiz for spanske Gandia Blasco. Det viste element hører til seriens modulsofa. Rammen er fremstillet i termo- isolerede aluminiumsprofiler med hynder og puder, der tåler al salgs vejr.

Bite Me

© bobedre.dk

Bite Me er en lille organisk stol til udebrug. Den er designet af Karim Rashid, som står bag en omfattende udeserie for producenten xO.

Atmosphere

© bobedre.dk

Atmosphere er en serie møbler designet af Marcel Wanders for spanske Kettal. Det er møbler tilsat møstre, der tilfører haven et drys poesi.

Play

© bobedre.dk

Play er en ny serie designet af Philippe Starck for Dedon. Udført i formstøbt polypropylen og glasfiber med sæde og ryg i flet. Dedon.

Cantilever

© bobedre.dk

Cantilever er en serie trådmøbler designet af Alessandro Andreucci og Christian Hoisl for italienske EMU. Møblerne er både lette og komfortable.

Rest

© bobedre.dk

Rest er en møbelserie skabt af Studio A-cero for spanske Vondom. Seriens udtryk er inspireret af japansk origami ud fra princippet “less is more”.

Relaterede Artikler