25 havenyheder

Foråret nærmer sig, og fokus rettes igen mod haven, som skal gøres klar til udendørssæsonen.

Stones
© bobedre.dk

Stones er navnet på en ny serie potter og møbler fra spanske Vondom, der, som navnet antyder, har taget formen fra naturens sten. Serien er designet af Stefano Giovannoni og Elisa Gargan. Sofa fra 6563 kr., lounge chair fra 3750 kr., bord fra 1875 kr., Conceptlight.

Bandoline
© bobedre.dk

Bandoline-solseng fra østrigske Viteo. Fremstillet i stål og corian med hynder. Fra 19.950 kr., Life Form.

Loungestol
© bobedre.dk

Dansk-loungestol er et element i en ny udendørs-linje fra britiske Gloster. Den er designet af Povl Eskildsen som en hyldest til nordisk design. Stolen i teaktræ og kunstlæder koster 16.191 kr., Gloster.

Public
© bobedre.dk

Public-cafébord i pulverlakeret stål. Diam. 76 cm, 1699 kr., Norr 11.

Cave
© bobedre.dk

Cave er en ny gyngesofa designet af Jesper K. Thomsen. Fremstillet i rustfrit metal, med hurtigttørrende hynder og flet i kunststof. 19.999 kr., Cane-line.

Canasta
© bobedre.dk

Canasta er en smuk sofa designet af spanske Patricia Urquiola fra italienske B&B Italia. Fremstillet i stål og plastflet med vandafvisende hynder. B 180 x d 186 cm, fra 34.444 kr., 3 Falke Møbler.

Banca Lounge
© bobedre.dk

Banca Lounge i en ny version i teaktræ. Møblet har minimalistisk og arkitektonisk udtryk. Sædet holdes udspændt, hvilket nærmest får sofaen til at svæve. Designet af hollandske Hendrik Steenbakkers for Fueradentro. 15.500 kr., Life Form.

Richmond
© bobedre.dk

Richmond-udendørsbruser med en mokkafarvet fletskærm og gulv i teaktræ med indlæg i indonesisk sten. Let tilslutning af vand. H 233 cm, 13.999 kr., Cane-line.

Solo
© bobedre.dk

Solo er en serie fra britiske Gloster og er skabt af danske Povl Eskildsen. Serien består af borde, en stol samt et modulsystem. Stol, 16.191 kr., Gloster.

Bandoline
© bobedre.dk

Bandoline-loungestol fra østrigske Viteo.
Fremstillet i stål og corian med hynder. 7500 kr.,
Life Form.

Marguerit
© bobedre.dk

Det populære Marguerit-bord fås nu i sort laminat hvilket passer fint sammen med de nye Verona-stole i sunloom-flet. Bord, 4980 kr., stol, 680 kr. Begge fra Mandalay.

Hængekøje
© bobedre.dk

Hængekøje fra Fatboy, med pude i taupefarvet nylon og stativ til dem, der ikke har to egnede træer i haven. L 330 cm, 3898 kr., Hetland Nordic.

Pasaia
© bobedre.dk

Pasaia-havebruser i aluminium. Friske farver designet af Mermelada Estudio fra Barcelona for Fermob. H 215 cm, endnu ikke prissat, Rambow.

Siesta
© bobedre.dk

Siesta-modulsofa, designet af Lievore Altherr Molina, for spanske Andreu World. Fra 51.600 kr., Conceptlight.

Kontiki
© bobedre.dk

Kontiki, designet af Chiaramonte-Marin for Emu, fremstillet i teak, b 195 cm, ca. 18.000 kr., Trip Trap.

Panto Pop
© bobedre.dk

Panto Pop blev skabt af Verner Panton i 1969. Nu kan den fås igen og kan bruges både ude og inde. Fås i hvid, rød eller gul plast. Diam. 81 cm, 995 kr., Verpan.

Isabell
© bobedre.dk

Isabell er en klassisk caféstol i et design, som Sika skabte tilbage i 1950’erne og 1960’erne. Den er fremstillet i rattan med flettet sæde og ryg i syntetiske fibre. Stol med armlæn, 1195 kr., Sika Design.

City Camp
© bobedre.dk

City Camp er designet af Annette Hinterwirth for det tyske high-end-brand Dedon. Den store hængesofa er skabt til nutidens havenomader, som vil have et rum i haven til uforstyrret afslapning. Viste model 135.100 kr., Sibast.

Click
© bobedre.dk

Click-havestol i hvide plastlameller med bambusarmlæn og stålgråt metalstel. Fås i flere farver. 1099 kr., Ilva.

Paddo
© bobedre.dk

Paddo-parasollen er skabt af designerne Lieven Musschoot og Mathias Hennebel for at minde os alle sammen om de eventyr om alfer og dværge, vi lyttede til som børn. H 190 cm, 4610 kr., Greensby.

Alua
© bobedre.dk

Alua-barstol i aluminium designet af Kris Van Puyvelde for Royal Botania. 3800 kr., Life Form.

Husk
© bobedre.dk

Husk-stolen, designet af Patricia Urquiola for italienske B&B Italia, er kommet i en udendørsudgave. Stolen er bygget op omkring en hård skal, der rummer bløde hynder, der fås i flere farver. Stolen koster fra 18.510 kr., 3 Falke Møbler.

Lounger
© bobedre.dk

Lounger i stømlinet design i kunstflet. Fås i sort eller hvid. 1699 kr., Vestmark.

Skarpö
© bobedre.dk

Skarpö-lænestol i plast, designet af Magnus Elebäck. 349 kr., Ikea.

© bobedre.dk

Ultra Sofa, designet af Frédéric Sofia for Fermob. Skulpturelt slængemøbel, der er lavet til at stå ude hele året, til trods for at det ligner et indendørsmøbel. L 300 cm, 35.000 kr., Rambow.

© bobedre.dk