Træ, læder og radiorør

Mødet mellem nyt og gammelt er sjældent kedeligt. Ikke mindst når moderne elektronik støder sammen med klassisk design.

iPad-cover
© bobedre.dk

Træ og teknologi. Det er en glæde at åbne sin iPad 2, 4 eller 5, når coveret er Mk2 fra hollandske Miniot. Det er i træ og mikrofiber og fås i syv træsorter eller indfarvet - vælg farver
på hjemmesiden. Hvert cover specialproduceres, og har ca. fire ugers levering. Fra 515 kr., Miniot.

Samsung DA-E750
© bobedre.dk

Opdateret rørforstærker. Der var engang, hvor rørforstærkere var det eneste rigtige. Det mindes Samsung i DA-E750, som netop er udstyret med radiorør. Afspilning foregår via Samsung Allshare, Airplay eller ved at docke din telefon - uanset om du kører Android eller iPhone. Fås også i sort. 5499 kr., Samsung.

XF-1
© bobedre.dk

Stilrent retro-kamera. Man kan tro, at Cary Grant lige har lagt XF-1 fra Fujifilm fra sig efter at have taget et foto af Audrey Hepburn i filmen Charade. Men det er et topmoderne 12 MP med manuelt 25-100 mm zoom og en blænde, der går ned til 1,8. Fås også i rød og sort, 3199 kr., Fujifilm.

Bose Soundlink BT II
© bobedre.dk

Lækker lyd og lækkert look. Bose Soundlink BT II leger med den klassiske transistorradio, men i en opdateret og superlækker udgave. Musikken afspilles over Bluetooth og gengives klart og med en flot bas. Fås også i sort. 2395 kr., Bose.

g.2-case
© bobedre.dk

Kontoret under armen. Med plads til iPhone, iPad 3/4, iPod, visitkort og pen, er g.2-case fra Germanmade både praktisk og flot. Udført i birk og fx bomuld, kunstlæder eller læder. Fås i mange farver. Fra 600 kr., Germanmade.

Tastatur
© bobedre.dk

Tastatur med tekstur. Hvis nogen skulle have overset det, så minder vi lige om, at træ er hot - også på tastaturet, mener det lille firma Lazer-wood fra USA. De selvklæbende trætaster sættes oven på et almindeligt Apple-keyboard, hvilket ifølge producenten kræver 30 min. og lidt fingerfærdighed. Fra 225 kr., Lazerwood.

© bobedre.dk