Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Træ, læder og radiorør

Mødet mellem nyt og gammelt er sjældent kedeligt. Ikke mindst når moderne elektronik støder sammen med klassisk design.

iPad-cover

© bobedre.dk

Træ og teknologi. Det er en glæde at åbne sin iPad 2, 4 eller 5, når coveret er Mk2 fra hollandske Miniot. Det er i træ og mikrofiber og fås i syv træsorter eller indfarvet - vælg farver
på hjemmesiden. Hvert cover specialproduceres, og har ca. fire ugers levering. Fra 515 kr., Miniot.

Samsung DA-E750

© bobedre.dk

Opdateret rørforstærker. Der var engang, hvor rørforstærkere var det eneste rigtige. Det mindes Samsung i DA-E750, som netop er udstyret med radiorør. Afspilning foregår via Samsung Allshare, Airplay eller ved at docke din telefon - uanset om du kører Android eller iPhone. Fås også i sort. 5499 kr., Samsung.

XF-1

© bobedre.dk

Stilrent retro-kamera. Man kan tro, at Cary Grant lige har lagt XF-1 fra Fujifilm fra sig efter at have taget et foto af Audrey Hepburn i filmen Charade. Men det er et topmoderne 12 MP med manuelt 25-100 mm zoom og en blænde, der går ned til 1,8. Fås også i rød og sort, 3199 kr., Fujifilm.

Bose Soundlink BT II

© bobedre.dk

Lækker lyd og lækkert look. Bose Soundlink BT II leger med den klassiske transistorradio, men i en opdateret og superlækker udgave. Musikken afspilles over Bluetooth og gengives klart og med en flot bas. Fås også i sort. 2395 kr., Bose.

g.2-case

© bobedre.dk

Kontoret under armen. Med plads til iPhone, iPad 3/4, iPod, visitkort og pen, er g.2-case fra Germanmade både praktisk og flot. Udført i birk og fx bomuld, kunstlæder eller læder. Fås i mange farver. Fra 600 kr., Germanmade.

Tastatur

© bobedre.dk

Tastatur med tekstur. Hvis nogen skulle have overset det, så minder vi lige om, at træ er hot - også på tastaturet, mener det lille firma Lazer-wood fra USA. De selvklæbende trætaster sættes oven på et almindeligt Apple-keyboard, hvilket ifølge producenten kræver 30 min. og lidt fingerfærdighed. Fra 225 kr., Lazerwood.

© bobedre.dk

Relaterede Artikler