5 højtalere, der går i ét med indretningen

Alle højtalerne er trådløse og kommer i flere farver, så de kan tilpasses lige netop dit hjem.

Stockholm 2.0

© Vifa

Denne trådløse højttaler fra Vifa spiller lige så godt, som den ser ud. De bløde tekstiler og de runde former står i flot kontrast til den kolde aluminiumsramme, og med hele 6 forskellige farver kan du vælge netop den, som passer bedst ind i din indretningsstil.

Stockholm 2.0, H: 21,5 cm., L: 110 cm., D: 10 cm., Vifa.

Beosound Shape

© Bang & Olufsen

Trådløse højtalere med god lyd, indbyggede støjdæmpere for bedre akustik og smukt design: Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok – Bang & Olufsen har udviklet et modulopbygget højtalersystem, hvor du er herre over formen og farverne. Vælg selv om de skal glide ind i indretningen, eller om de skal fungere som kunst i sig selv.

Beosound Shape, Bang & Olufsen.

Orb

© Tivoli Audio

Få god lyd og flot design i én pakke fra Tivoli Audio. Højtaleren Orb kan hænges op på væggen som et maleri, eller monteres på egen stander. Hvis én højtaler ikke er nok, kan du altid investere i flere og sammensætte dem i ét stort lydsystem.

Orb, 2.199,00 kr., Tivoli Audio.

HAY x Sonos-kollektion

© Hay / Sonos

Den krystalklare lyd, som vi alle forbinder med Sonos, kombineret med Hays moderne designfornemmelser, skaber tilsammen lækre højtalere.

Du kan vælge imellem 3 strålende farver og højtalerne forhandles som limited edition i Hay House på Strøget i København, og på Sonos' egen hjemmeside fra september 2018.

Højtalerne i Hay x Sonos-kollektionen vil koste 1.999,00 kr., Sonos.

Fugato

© Kähler

Kähler har designet en højtaler i flot dansk design med lækker lyd. Med flotte nedtonede farver og elegant design passer højtaleren ind i de fleste skandinaviske hjem.

Fugato, 1899,95 kr., Kähler.

Relaterede Artikler