Ting til tusmørket

Det bliver tidligt mørkt nu, og vi er mere inde, end vi er ude. Derfor har vi fundet nogle gadgets, der sætter farve og lyd på hjemmet her i efteråret.

Bem Wireless
© bobedre.dk

Samme lyd i flere rum. Bem Wireless kalder selv deres nyeste produkt for et triumvirat af højttalere. Det fine ord dækker over, at man får tre højttalere, der kan afspille samme musik på en gang. Stil fx én i stuen, én i køkkenet og én på toilettet næste gang, du holder fest, og så kan alle følge rytmerne. Fås også i sort. B 45,7 x d 17,8 x 15,2 cm., 1899 kr. Coolshop.dk.

Holî
© bobedre.dk

Sæt farver på lyset. Den franske designer Grégoire Gérard har designet Holî, som er en lampe, der består af 18 LED-pærer, der kan reguleres individuelt. Lampen styres fra en app med en række forprogrammerede stemninger, men man kan også lave sine egne ved at tage et foto og bruge farverne heri. I alt er der mange millioner farvekombinationer. Holî kan fx bruges til at kaste lys på et stykke kunst eller til at give væggen festlige farver. h 20 x l 20 x b 3 cm, ca. 1500 kr., myfivefive.com.

Nyt fra Aiaiai
© bobedre.dk

Studiekvalitet med på vejen. Danske Aiaiai har designet disse hovedtelefoner i samarbejde med produceren Young Guru, som bl.a. har arbejdet med Jay-Z, Kanye West og Alicia Keys. Målet har været at få studiekvalitet, så selv den professionelle producer er glad, uanset om man befinder sig i lydstudiet eller på gaden. Fra 20 til 20.000 Hz, vægt u. kabel 180 g., inkl. mikrofon til telefonsamtaler. 1850 kr., Aiaiai.

Happifork
© bobedre.dk

Bedre spisevaner. Forskning viser, at den naturlige mæthedsfølelse først sætter ind efter 20 min. Det betyder, at jo hurtigere man spiser, jo mere mad får man sat til livs, inden man er mæt. Her kommer Happifork ind i billedet. Den holder øje med, hvor mange bidder, og hvor hurtigt man spiser, og giver en lys-advarsel, hvis maden ryger for hurtigt ned. Informationen overføres til en app via USB. Ca. 550 kr., Hapilabs.com.

UE Boom
© bobedre.dk

Højttaler søger mage. Ultimate Ears siger, at UE Boom er en social højttaler, der har til formål at sætte musikken fri, så vi kan nyde den sammen. Udover at være nem at betjene, have god lyd og være flot designet har UE Boom den smarte feature, at man kan koble to sammen ved hjælp af en gratis app til iOS og Android, så de kan gengive lyden i stereo. Fås i en række farvekombinationer, 1695 kr., Ultimate Ears.

Hasselblad Lunar
© bobedre.dk

Månen kalder. Hasselblad blev for alvor verdenskendt, da Neil Armstrong tog de første billeder af Månens overflade netop med et kamera fra den svenske producent. Det er baggrunden for, at svenskerne nu har lanceret en serie, der har fået navnet Hasselblad Lunar. Det er bygget op omkring hardware fra et Sony NEX-7, men har fået en gang italiensk design smækket på. Resultatet er et smukt kamera, der helt sikkert vil vække opsigt på gaden. Med 24,3 MP er opløsningen i top, og den medfølgende 15-55 mm zoom-linse holder høj kvalitet. Fås i sort-brunt læder, kulfiber, mahogni og oliventræ. 39.000 kr., Hasselblad.

© bobedre.dk