Til hjem og rejse

Hjemme fylder vi huset med grej, og på rejsen er det kufferten, der bliver fyldt. Her er nogle forslag til at gøre hjemmet smart og pænt på samme tid - og til at rejse let og lækkert.

Soho

Ørebøffer til rejsen. Livet på farten kræver i dag, at man pakker tasken med opladere, laptop, mobiltelefoner osv. Men med hovedtelefonerne Soho kan du spare lidt plads i rejsetasken og alligevel være sikker på at få god lyd. De flotte hovedtelefoner i ægte læder kan klappes sammen og lægges i en praktisk rejseæske, som fylder 13 x 16 x 5 cm. Fås i sort, brun og hvid. 1499 kr., Harman/Kardon.

LG G Flex

Nye tider - nye former. Er du træt af din klodsede og ridsede mobil? Med den nye LG G Flex får du en let bøjet mobil, der følger ansigtets kontur. Som den første mobil har LG G Flex desuden en ny Self Healing-funktion på bagskærmen, som betyder, at mindre ridser trækker sig sammen, og din mobil bevarer det nye look i længere tid. Endnu ikke prissat, LG.

Troon

Har computeren fået ridser fra dine nøgler, der gnider sig op ad den i rygsækken? Så er den nye Troon laptop-taske noget for dig. Den er fremstillet i solid kanvas og indrettet med praktiske rum til både laptop, telefon, nøgler og alt det andet, man skal have med sig. 995 kr. Knomo.

Fransk musik-boks

Det franske firma Devialet har skabt dette minimalistiske lydsystem, der afspiller i ægte HD-kvalitet, uanset om man streamer fra CD, LP eller nettet. Anlægget er fræset ud i et stykke aluminium og har et hav af indstillingsmuligheder. Men man kan også bare bruge det, som det er. Fra 39.000 kr., High-Performance Audio.

Träe

Coveret er af ... träe? Danske Josefine Bruus og norske Marte Herness laver mobil-covere under navnet Träe, der er en kombination af de nordiske ord for træ. Alle covere har mønstre skåret med laser på bagsiden. 399 kr., Träe.

BeoLab 17

Istid i stuen. B&O har for første gang lavet en kompakt trådløs højttaler-løsning, der har fået navnet BeoLab 17. Højttalerne anvender den nye WiSA-standard, som er en åben standard, der streamer uden tab af kvalitet. BeoLab 17 kan hænges på væggen eller sættes i reolen. Man kan også, som på opstillingen her, supplere med den nye BeoLab 19-subwoofer til et surroundsound-system. Har man et tv, der benytter WiSA-standarden, fx et B&O - kører det hele trådløst. BeoLab 17, 19.995 kr./sæt, Beolab 19, 19.995 kr., B&O.