Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Stereo eller ej ...

Revolutionen inden for streaming-højttalere har ført til, at ægte stereo er på vej ud.

Jabra Revo

© bobedre.dk

Vellyd med overalt. Jabra Revo fås med og uden ledning - og begge sæt imponerer med flot lyd, lækkert design og brugervenlighed. Volumen-kontrol og telefonopkald styres på siden af hovedtelefonerne. 1495/1995 kr., Jabra

Audioengine A2

© bobedre.dk

Stereo til lav pris. Audioengine satser på ægte stereo i ægte højttalere med Audioengine A2. En indbygget forstærker sikrer god lyd - til gengæld må du tilslutte din mobil eller tablet med et aux-kabel. 1799 kr., Matrixmedia.

Simple Audio Room-player 1

© bobedre.dk

Nem lyd i hele huset. Simple Audio Room-player 1 er en rigtig god idé: En boks tilsluttes en router og kobles derefter på husets strømnet. Så kan man tilføje ekstra bokse til stikkontakterne i resten af huset og tilslutte dem et sæt højttalere. Afspilningen styres med en app til iOS/Android. 6299 kr., EET Europarts.

SRS-BTX500

© bobedre.dk

Nasa-teknologi. SRS-BTX500 fra Sony benytter sig af Fluid-teknologi udviklet af Nasa, som skulle betyde reduceret forvrængning. Læg dertil højttalere på 40 watt, og du har en særdeles god lydløsning. 2300 kr., Sony.

Switch

© bobedre.dk

Friske farver. En dejlig udvikling, de senere år har været, at producenterne ikke er så bange for farver, så højttalere fås i andet end sort og hvid. Et bud er Switch fra Native Union, der afspiller over Bluetooth. 1299 kr., Superstudio Cph.

Philips Design Line

© bobedre.dk

Glasplade med tv. Det nye Philips Design Line tv er én stor glasplade, som elegant lænes op ad væggen og giver et meget luftigt indtryk, som understreges af Ambilight-effekten, hvor skærmens farver via LED-lys gengives på væggen. Tv’et har multiroom-funktion, så du kan følge med i en film på din tablet, mobil el. lign. - uanset mærke- hvis du skal en tur i haven. Fås i 46”/55”, 14.999/19.999 kr., TP Vision.

© bobedre.dk

Relaterede Artikler