Stereo eller ej ...

Revolutionen inden for streaming-højttalere har ført til, at ægte stereo er på vej ud.

Jabra Revo
© bobedre.dk

Vellyd med overalt. Jabra Revo fås med og uden ledning - og begge sæt imponerer med flot lyd, lækkert design og brugervenlighed. Volumen-kontrol og telefonopkald styres på siden af hovedtelefonerne. 1495/1995 kr., Jabra

Audioengine A2
© bobedre.dk

Stereo til lav pris. Audioengine satser på ægte stereo i ægte højttalere med Audioengine A2. En indbygget forstærker sikrer god lyd - til gengæld må du tilslutte din mobil eller tablet med et aux-kabel. 1799 kr., Matrixmedia.

Simple Audio Room-player 1
© bobedre.dk

Nem lyd i hele huset. Simple Audio Room-player 1 er en rigtig god idé: En boks tilsluttes en router og kobles derefter på husets strømnet. Så kan man tilføje ekstra bokse til stikkontakterne i resten af huset og tilslutte dem et sæt højttalere. Afspilningen styres med en app til iOS/Android. 6299 kr., EET Europarts.

SRS-BTX500
© bobedre.dk

Nasa-teknologi. SRS-BTX500 fra Sony benytter sig af Fluid-teknologi udviklet af Nasa, som skulle betyde reduceret forvrængning. Læg dertil højttalere på 40 watt, og du har en særdeles god lydløsning. 2300 kr., Sony.

Switch
© bobedre.dk

Friske farver. En dejlig udvikling, de senere år har været, at producenterne ikke er så bange for farver, så højttalere fås i andet end sort og hvid. Et bud er Switch fra Native Union, der afspiller over Bluetooth. 1299 kr., Superstudio Cph.

Philips Design Line
© bobedre.dk

Glasplade med tv. Det nye Philips Design Line tv er én stor glasplade, som elegant lænes op ad væggen og giver et meget luftigt indtryk, som understreges af Ambilight-effekten, hvor skærmens farver via LED-lys gengives på væggen. Tv’et har multiroom-funktion, så du kan følge med i en film på din tablet, mobil el. lign. - uanset mærke- hvis du skal en tur i haven. Fås i 46”/55”, 14.999/19.999 kr., TP Vision.

© bobedre.dk