Smart grej til ferien

Gadgetredaktøren har samlet 10 gadgets, der helt sikkert forbedrer din sommerferie - og dine sommerferiebilleder.

Denon Envaya. Gå ikke glip af god musik, når du er på stranden, i haven, i skoven eller et helt fjerde sted. Fås i sort og hvid og kommer med udskiftelige covers i fire farver, 1499 kr., Denon.

HP Car Camcorder. I en tid, hvor togture gennem Norge kan blive et seer-hit, skal du da også selv kunne lave en roadmovie fra motorvejsferien. 995 kr., HP.

Harman Kardon BT. Trådløse hovedtelefoner med fantastisk lyd og flot design. 40 timers batteritid. Fås i sort og hvid, 1899 kr., Harman Kardon.

Sony HX60V. Ferien eksisterer ikke, hvis den ikke er dokumenteret. Kameraet fra Sony har 30xoptisk zoom, geotagging og alt muligt andet smart, der gør dine foto bedre. Og så er det let at betjene. 3100 kr., Sony.

LaCie Fuel. Trådløs harddisk, der kan streame til fem forskellige enheder på en gang, så hele familien kan se pæcis den film eller lytte til det musik, de har lyst til. 1599 kr., Dustin.

Ollo Clip. Hvis du nøjes med at tage feriefoto med mobilen, kan Ollo Clip forbedre dem betydeligt. Den lille dims sættes på din iPhone, og så har du fiskeøje-optik, vidvinkel og 10/15 x macro-linse. 499 kr., Eplehuset.

Kindle Paperwhite. Hvis du er en af dem, der læser meget på ferien, skal du have en Kindle Paperwhite - eller en anden ebogs-læser. Kan rumme flere tusinde e-bøger. Ca 1100 kr., Amazon.

Jabra Freeway. Speakerphone til at sætte fast på solskærmen. Kan parres med to enheder, fx telefon og mp3-afspiller. Stemmestyring ved telefonopkald og virtuel surroundsound ved musikafspilning., 799 kr., Jabra.

LG G Pad 7.0. Formstærk mini-tablet med masser af hukommelse og processorkraft. Perfekt som bagsædeskærm til børnenes spil og film - eller som ebogs-læser. 1399 kr., LG.

Special Design Power Bank. Telefonens evne til at løbe tør for strøm, når det er mest ubelejligt, er velkendt. Nyd ferien uden stress med en power-bank. 34 kr., Lightinthebox.com.