Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Prisen går til ...

Gadget-journalist Jakob L. Falhof ser nærmere på årets EISA-priser, der bliver uddelt af Europas førende elektronik- og gadgetmagasiner.

Bluetooth-højttalere er kommet for at blive, og design og lyd bliver kun bedre og bedre. Harman Kardons nyeste bud er I en klasse for sig - og har fortjent prisen.

Endelig en værdig konkurrent til Sonos. Samsung har skabt et multiroom-system med god lyd, og som er relativt let at bruge.

I en tid, hvor billedkvaliteten I fladskærme bare bliver bedre og bedre, men lyden ringere, er Sony gået den anden vej. Ved at smække et par højkvalitets-højttalere direkte på skærmen, er både lyd og billede I top.

Tablet-markedet vokser vildt, men med deres vandtætte Xperia-serie har Sony fundet en vinder-opskrift.

Samsung har sat sig tung på tv-markedet, og 7000-serien er et bevis på, at kvalitet og nyeste teknologi også kan se flot ud.

Selv om flere og flere nøjes med at tage foto med telefonen, har Panasonic haft succes med Lumix-serien.

Oppe er helt nu på markedet, og PM-1 er deres første produkt. Sikke en debut. Gennemført design, fantastisk lyd og god komfort har givet dem en pris.

Kurver er det nyeste nye på tv-fronten - og bliver det kombineret med OLED, som på denne model, bliver billedet så skarpt og klart, at det næsten knitrer som en frostdag.

Det kinesiske firmas navn er umuligt at udtale, men de laver rigtigt gode smartphones til priser, hvor alle kan være med.

Den danske højttalervirksomhed Dali markerer sig fint på verdensmakredet, og det er nu blevet belønnet med en pris.

Grammofonen er på vej tilbage - og hvis jeg kan få en af disse på hylden, er jeg også klar til at hoppe på bølgen.

Der er masser af kræfter i JBL L16 og et ekstra plus er, at den også er lækkert designet.

Vi filmer og fotograferer vores hverdag som aldrig før - men dette mini-videokamera er det både let og sjovt.

Relaterede Artikler