Lyden af Danmark

Vi er gode til design i Danmark - det ved de fleste. Men vi er også gode til at lave god lyd.

BeoPlayA9
© bobedre.dk

Nyt look til højttaleren. B&O har hentet inspiration fra det nordiske lys til en ny serie af fronter og ben til BeoPlayA9. De nye fronter og ben kommer i tre udgaver: Dawn/Beech m. turkise ben symboliserer det første dagslys, Twilight/Oak m. blålige ben symboliserer den blå time ved solnedgang og Dusk/Walnut m. pink ben symboliserer skumringstimen. Front m. ben, 1499 kr., inkl. Beoplay A9, 14.999 kr., B&O.

Jabra Vox
© bobedre.dk

Prisvindende øre-vox. Jabra har modtaget en Red Dot Design Award for deres in-ear høretelefoner Jabra Vox. De er optimerede til brug med smartphones og kan udover at se godt ud pause musikken, springe numre over og besvare opkald. Jabra Vox er udviklet i samarbejde med Dolby, for at give den ultimative lydoplevelse, og de er lavet så solidt, at de kan holde til et træk på 15 kg. 799 kr., Jabra.

aSHELF
© bobedre.dk

Teenagerens nye hylde. Smartphones har overtaget stereoanlæggets rolle på mange teenage-værelser, og bla. derfor har Kreafunk udviklet aSHELF, som er en kombineret hylde og dockingstation til iPhone. Der kan tilkøbes en blue-tooth-converter, så man kan afspille trådløst, og så kan aSHELF bruges med alle mobiltelefoner. 2295 kr., Olai Furniture.

Magne
© bobedre.dk

Kræs for feinschmeckere. LP’en er blevet erklæret død mange gange, men det ser ud til, at den overlever angreb fra såvel CD’er som MP3-filer. Hvis du vil hive al vellyd ud af rillerne, uanset om det er en skive med Rihanna eller Rachmanninov, kan du alliere dig med Magne fra Bergmann Audio. Et Hi-Fi-magasin skriver om Magne: ’... at spille en plade bliver en begivenhed, ikke en selvfølgelighed’, og det er præcis hvad LP’er handler om - at musiklytning skal være en helhedsoplevelse. Fås i black velvet (foto) og black piano, fra 68.000 kr., Bergmann Audio.

Artcoustiv Loudspeakers
© bobedre.dk

Kræs til ører og øjne. Artcoustic Loudspeakers kalder sig for ’The happy couple product’, fordi højttalerne kombinerer høj lydkvalitet med flot design, og gør dermed både M og K i huset glade. Priserne starter på 6000 kr. pr. sæt, men vi har valgt model SL 180-43, der er mere eksklusivt. Fronterne kommer i fl ere præfabrikerede farver og udtryk, men man kan også få specialtrykt sit eget foto eller maleri. 35.625 kr./stk., Artcoustic.

Montanas reoler
© bobedre.dk

Montana med lyd. Montana-reoler er elskedefor deres fleksibilitet, og med en serie højttalere og en ny tuner/forstærker, Montana Sound Unit, bliver mulighederne endnu fl ere. Højttalerne fås i tre størrelser, der naturligvis passer perfekt ind i Montanas reoler, og har tilhørende fronter i sort stof eller metalgitter i alle Montanas 42 farver. Montana Sound Unit, modtager DAB+/FM og streamer og afspiller overAirplay og DLNA fra alle mobile platforme. De tekniske dele er udviklet af PointSource Acoustics og designet står Peter J. Lassen for. Højttalerne i large med sort sto˛ ront, 4099 kr./stk., Montana Sound Unit, 6463 kr., Montana.

© bobedre.dk