Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lyden af Danmark

Vi er gode til design i Danmark - det ved de fleste. Men vi er også gode til at lave god lyd.

BeoPlayA9

© bobedre.dk

Nyt look til højttaleren. B&O har hentet inspiration fra det nordiske lys til en ny serie af fronter og ben til BeoPlayA9. De nye fronter og ben kommer i tre udgaver: Dawn/Beech m. turkise ben symboliserer det første dagslys, Twilight/Oak m. blålige ben symboliserer den blå time ved solnedgang og Dusk/Walnut m. pink ben symboliserer skumringstimen. Front m. ben, 1499 kr., inkl. Beoplay A9, 14.999 kr., B&O.

Jabra Vox

© bobedre.dk

Prisvindende øre-vox. Jabra har modtaget en Red Dot Design Award for deres in-ear høretelefoner Jabra Vox. De er optimerede til brug med smartphones og kan udover at se godt ud pause musikken, springe numre over og besvare opkald. Jabra Vox er udviklet i samarbejde med Dolby, for at give den ultimative lydoplevelse, og de er lavet så solidt, at de kan holde til et træk på 15 kg. 799 kr., Jabra.

aSHELF

© bobedre.dk

Teenagerens nye hylde. Smartphones har overtaget stereoanlæggets rolle på mange teenage-værelser, og bla. derfor har Kreafunk udviklet aSHELF, som er en kombineret hylde og dockingstation til iPhone. Der kan tilkøbes en blue-tooth-converter, så man kan afspille trådløst, og så kan aSHELF bruges med alle mobiltelefoner. 2295 kr., Olai Furniture.

Magne

© bobedre.dk

Kræs for feinschmeckere. LP’en er blevet erklæret død mange gange, men det ser ud til, at den overlever angreb fra såvel CD’er som MP3-filer. Hvis du vil hive al vellyd ud af rillerne, uanset om det er en skive med Rihanna eller Rachmanninov, kan du alliere dig med Magne fra Bergmann Audio. Et Hi-Fi-magasin skriver om Magne: ’... at spille en plade bliver en begivenhed, ikke en selvfølgelighed’, og det er præcis hvad LP’er handler om - at musiklytning skal være en helhedsoplevelse. Fås i black velvet (foto) og black piano, fra 68.000 kr., Bergmann Audio.

Artcoustiv Loudspeakers

© bobedre.dk

Kræs til ører og øjne. Artcoustic Loudspeakers kalder sig for ’The happy couple product’, fordi højttalerne kombinerer høj lydkvalitet med flot design, og gør dermed både M og K i huset glade. Priserne starter på 6000 kr. pr. sæt, men vi har valgt model SL 180-43, der er mere eksklusivt. Fronterne kommer i fl ere præfabrikerede farver og udtryk, men man kan også få specialtrykt sit eget foto eller maleri. 35.625 kr./stk., Artcoustic.

Montanas reoler

© bobedre.dk

Montana med lyd. Montana-reoler er elskedefor deres fleksibilitet, og med en serie højttalere og en ny tuner/forstærker, Montana Sound Unit, bliver mulighederne endnu fl ere. Højttalerne fås i tre størrelser, der naturligvis passer perfekt ind i Montanas reoler, og har tilhørende fronter i sort stof eller metalgitter i alle Montanas 42 farver. Montana Sound Unit, modtager DAB+/FM og streamer og afspiller overAirplay og DLNA fra alle mobile platforme. De tekniske dele er udviklet af PointSource Acoustics og designet står Peter J. Lassen for. Højttalerne i large med sort sto˛ ront, 4099 kr./stk., Montana Sound Unit, 6463 kr., Montana.

Håndplukket til dig