Kontroller belysningen i dit hjem direkte fra IKEA’s nye app

Med IKEA’s nye serie af belysningsprodukter, lanceres en app der giver dig mulighed for at designe præcis den belysning, du ønsker dig i dit hjem.

Ikea lancerer lys-app

Den 1. april lancerer IKEA sin nye serie af belysningsprodukter. I forbindelse med den nye serie lancerer IKEA også app'en TRÅDFRI. App'en giver dig mulighed for at designe præcis den belysning, du ønsker i dit hjem direkte fra din smartphone. Den består af en lysdæmper, en bevægelsessensor, en omskifter fra varmt til koldt lys samt en fjernbetjening.

Så nemt er det

Ofte kræver det nye ledninger og installationer ved etablering af smart belysning, men med IKEAs belysningsserie er der hverken brug for nye kabler eller en elektriker. Du skal blot udskifte den eksisterende pære med en smart LED-pære fra IKEAs TRÅDFRI kollektion, og du vil derefter have smart belysning med mulighed for at justere lysets temperatur og styrke.

Teknologien, der giver muligheden for at dæmpe lyset og skifte lysets toner, er bygget ind i selve pæren. LED-pærerne kan derfor bruges i en standard fatning og i gamle lamper.

© IKEA

App'en ændrer lyset i dit hjem

Du kan på app'en indstille, hvornår lamperne i dit hjem tænder og slukker.
Du kan indstille app'en til ét bestemt lys om morgenen, et andet lys til når du skal arbejde hjemme og et tredje lys til den sene aften. App'en ændrer selv lyset efter, hvordan du ønsker det i dit hjem.

© IKEA

Ny belysningskollektion samt TRÅDFRI app

Den nye serie består af 12 produkter, der giver dig mulighed for at tilpasse belysningen til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Køb eksempelvis et lysdæmpersæt med pære og lysdæmper for 149 kr.

Kollektionen kommer i butikker samt på IKEAs website den 1. april 2017.