Kontor chic ...

Lidt lækkert gear hjælper ofte med at gøre hverdagen lidt sjovere.

Emptymemory
© bobedre.dk

USB-smykke. De londonbaserede designere i Logical Art har lavet Emptymemory, som er en smykkekollektion, der også fungerer som et USB-stik. Eller et USB-stik, der er et smykke. Vælg selv. Under alle omstændigheder er de i rustfrit stål og derefter farvet, de indeholder 4 GB hukommelse og kommer i to design: Structure og Transparency. 420 kr., Logical Art.

AMH-05 Hot + Cold
© bobedre.dk

God mod varmen - eller kulden. Dyson står bag denne flotte og effektive
ventilator til kontoret eller det lille hjem. Den kommer i flere
versioner, men vi er faldet for den seneste nye, AMH-05 Hot + Cold, der
både kan varme og køle. Der er dog ikke tale om et a/c-anlæg, men om en
avanceret blæser, der kan blæse med op til 28 liter luft i sekundet.
3699 kr., Witt A/S.

Curve BT iDock
© bobedre.dk

Mobilt telefonrør til mobilen. Med dockingstationen Curve BT iDock fra Native Union kan du tale i din iPhone, samtidig med at den oplader. Og du får fornøjelsen af at have et telefonrør med god lyd og en behagelig softtouch gummioverflade mellem hænderne. Røret er forbundet med iPhonen via Bluetooth, så du kan gå rundt i lokalet, som du er vant til med din mobiltelefon, uden telefonledninger, der filtrer (hvis nogen stadig kan huske det problem). Fås i blå, rød og sort, 1199 kr., Designdelicatessen.

Trendy træ til telefonen
© bobedre.dk

Træ er rigtig hot for tiden, og naturligvis skal din iPhone også være med på bølgen. Dette smukt forarbejdede etui fra hollandske Miniot er i træ og har for af ruskind. Hvert etui er unikt, fordi der ikke findes to stykker træ, der er helt ens. Vær beredt på, at din telefon bliver lidt større af etuiet - 2 mm til hver side og 1,5 mm til top og bund. Til gengæld er du ret sikker på at have et etui, der bliver lagt mærke til. Fra 1100 kr., Miniot.

Lad bæveren bide i blyanten
© bobedre.dk

Blyanten er erklæret død gang på gang, men mange bruger den alligevel hver eneste dag. Men sådan én skal jo spidses, og så kan man vælge en blyantspidser som den fra folkeskolen til 8,95 kr., eller man kan tilvælge design og gå efter denne sjove bæver, der er designet af Rodrigo Torres for Alessi. Den er batteri-drevet og fremstillet i krombelagt zamak. 350 kr., Alessi.

Surface Pro
© bobedre.dk

Den nye skriveblok. Surface Pro fra Microsoft er en tablet og en laptop samlet i et, hvilket betyder, at tabletten ikke længere blot er et legetøj, men et egentligt arbejdsredskab. Surface Pro kører Windows 8, har fuld Officepakke, og kan køre alle dine normale programmer. Med den medfølgende pen kan man tage noter i OneNote eller Word og navigere rundt på skærmen, 64 GB/128 GB, 6799 kr./7499 kr., Microsoft.

Montblanc Grace-Kelly
© bobedre.dk

Hold fast i traditionerne. På trods af alle de nye muligheder i bl.a. Surface Pro sværger mange stadig til den traditionelle skrivemåde med kugle- eller fyldepen, fx med denne Montblanc Grace-Kelly fyldepen. Her får du ikke internet eller regneark, men til gengæld får du et skriveredskab, der ikke bliver forældet om et par år, og som er indbegrebet af god stil. 6000 kr., HW Excellence.

© bobedre.dk