Form og funktion

Engang slog elektronik benene væk under os, bare det var spændende og nyt. Ikke længere.

Zikmu Solo
© bobedre.dk

Stærkt design fra Philippe Starck. Zikmu Solo er en flot højttaler med en effekt på 100 watt og stereofunktion. Fungerer med Airplay eller Bluetooth og har NFC indbygget, så kompatible mobiltelefoner forbinder automatisk. Fås i sort, grå, grøn eller hvid, 6899 kr., Parrot.

Geneva World Radio
© bobedre.dk

Alt-i-en-radio. Geneva World Radio er en videreudvikling af den klassiske rejsetransistorradio med FM, DAB og Bluetooth. Både udseende, brugerflade og lyd er i top. Fås i sort, sølv og rød, 2499 kr., Hetland Nordic.

Shine
© bobedre.dk

Designet velvære. Dimser, der hjælper os til en mere aktiv hverdag, bliver i stigende grad en del af dagligdagen. Shine er af aluminium og måler gang/løb, svømning og cykling og sætter det op mod dit daglige mål. Både til iOS og Android, 550 kr., Misfit Wearables.

Monolight
© bobedre.dk

Lyser og forstørrer. Monolight har vundet flere designpriser for kombinationen af lampe og forstørrelsesglas, som gør det let at læse uden briller, tråde en nål el.lign. Fås i sort og sølv, Lanzavecchia + Wai.

Netatmo
© bobedre.dk

Trådløst vejr. Netatmo er en vejrstation, der kan kontrolleres med iPhone. Enkelt, flot design og god brugerflade. 950 kr., Apple Store.

Samsung F8500
© bobedre.dk

Tal til dit tv. Samsungs nye F8500 plasma-tv med 3D og smart-tv har Samsungs nye S-recommendation med stemmekontrol, som betyder, at du kan tale til tv’et og få anbefalet dine yndlingsprogrammer. Billedkvaliteten er tæt på det voldsomt hypede OLED, som endnu ikke kan købes, og designet er noget af det bedste på markedet, fra 46”, 21.000 kr., Samsung.

© bobedre.dk