Bedre, bedre, bedre

Bedre tv, bedre lyd, bedre fotografier - vi er vilde med at få fat i det seneste elektronik til hjemmet.

Sony Cyber Shot DSC-QX10

Kamera-boost. Sony Cyber Shot DSC-QX10 er et kamera, som forbindes til telefonen med Wi-Fi eller NFC. Du styrer linsen med en app og tager 18-megapixel foto eller HD-video, som lagres i linsen, samtidig med at der sendes et preview til telefonen. Vælg at spænde linsen på telefonen eller at holde den i hånden og fotografere om hjørner eller fra sjove vinkler, og følg med på mobilens skærm. QX10 koster 1700 kr. Fås også som DSC-QX100 med bedre optik og opløsning til 3500 kr., Sony.

OLED-tv, KE55S9C

Buet tv. Kurver og OLED-tv er det nye indenfor tv. Den buede skærm giver en bedre synsoplevelse i stil med IMAX-formatet. OLED er en forbedring af LED/LCD, som efter flere års snik-snak endelig er kommet på hylderne. Her viser vi Samsungs bud på et kurvet OLED-tv, KE55S9C på 55” til 60.000 kr. Men LG har også spillet ud med 55EA980W, der koster 79.999 kr., og Sony er på vej med et 65” kurvet OLED-tv.

Sonos Playbar

Diskret lyd. Soundbars er for mange et diskret alternativ til et surroundsound-anlæg med højttalere i hele stuen. Desværre er lyden ofte lige så tynd, som højttalerne er små. Sonos Playbar er undtagelsen fra reglen, hvor man faktisk får rigtig hæderlig lyd med dybde og klang, samtidig med at den designmæssigt er et kompromis mellem form og funktion, man kan leve med i mange hjem. 5199 kr., Sonos.

Tile

Fundet igen. Er du typen, der glemmer, hvor du har lagt pungen, tasken, kufferten, mobilen, laptoppen m.m.? Så er Tile designet til dig. Sæt den lille brik på dine ejendele, og brug en app i din iPhone til at lokalisere tingene. Du får en privat konto med op til ti brikker, som kun du kan lokalisere. 105 kr., thetileapp.com.

Vaio Fit Multiflip

Fleksibel tablet. Vaio Fit Multiflip er et godt bud på kombinationen af tablet og laptop. Den har masser af processorkraft og fuld Windows 8, så både Office og fx Photoshop kører uden gnidninger. Skærmen vippes let med en hånd fra tablet til laptop, og med pennen kan man tegne, notere og pege. Alt efter model er tykkelsen 14 til 17 mm. Fra 8000 kr., Sony.

Cover i wenge

Træ til telefonen. Hollandske Miniot har specialiseret sig i at lave accessories i træ til iPhone og iPad. Dette cover i wenge og ahorn har for af ruskind og magnetisk
lukkemekanisme - og så har det ikke mindst attitude, fra 1100 kr., Miniot.

Netatmo

Vind og vejr. Netatmo er en vejrstation, du styrer med din mobiltelefon eller tablet. Udover temperatur, luftfugtighed m.m. får du oplysninger om chill-factor, luftforurening, støjniveau og meget mere. 950 kr., netatmo.com.

Hasselblad Lunar

Kamera med klasse. Hasselblad Lunar er på alle måder lækkert: Lækkert design, lækker brugerflade og lækre fotografier. Fås i sort-brunt læder, kulfiber, oliventræ eller som her i mahogni. 39.000 kr., Hasselblad.

Montana hi-fi

Reol med lyd. De fleksible Montana-reoler blev i 2013 endnu mere anvendelige, da det danske firma introducerede serien Montana hi-fi med højttalere og tuner/forstærker. Modulerne passer præcis til reolerne og kan skjules bag stof- eller gitterfronter. Højttalere fra 4452 kr., tuner/forstærker 6463 kr., Montana.