Bang & Olufsen lancerer den slankeste højttaler på markedet

Visionen har været at skabe den tyndest mulige højttaler uden at gå på kompromis med hverken lydens rækkevidde eller fylde.

Beosound Emerge fra B&O
© B&O

Den slankeste højttaler på markedet med fuldt frekvensområde

Man skal ikke lade sig snyde af størrelsen på den nye Beosound Emerge fra Bang & Olufsen, den kan nemlig på trods af sit slanke design fylde ethvert rum med en fyldig og kraftfuld lydoplevelse.

Den nye højttaler er den slankeste på markedet med fuldt frekvensområde og er i dens design inspireret af en bogs kompakte form. Den er designet til både at kunne glide diskret ind i indretningen og få en mere iøjnefaldende, skulpturel funktion, alt efter hvor den placeres.

Beosound Emerge fra B&O
© B&O

Vellykket designsamarbejde

Beosound Emerge er designet i samarbejde med Benjamin Hubert fra det London-baserede designbureau LAYER. Han er i tæt samarbejde med Bang & Olufsens akustiske ingeniører lykkes med at skabe en perfekt balance mellem et elegant ydre og markedets bedste teknik indvendigt.

Beosound Emerge fra B&O
© B&O

Gyldne eller mørke toner

Den nye højttaler fås i to forskellige modeller: Dels i udgaven “Gold tone,” som fremstår i varme materialer med en højttalerfront i gyldent tekstil fra Kvadrat, og dels i udgaven “Black anthracite” i et mørkere design med polymer i sort antracit og perleblæst aluminium.

Beosound Emerge kan findes hos udvalgte forhandlere og på Bang & Olufsens hjemmeside. Gold tone modellen koster 5.599 kr., mens Black anthracite modellen koster 4.499 kr.