8 fitte nyheder

De svedresistente hovedtelefoner, alt i et-armbåndet og den elegante vandflaske.

Sony Smartband-armbånd
Styr på livet. Sony Smartband er mere end et fitness-armbånd. Det logger nemlig også hele din dag med en app, der viser, hvor du har været, den musik, du hører, hvilke hjemmesider du går på osv. Dur med nyere android-telefoner. 499 kr., Sony.

Backbeat FIT-hovedtelefonerne
Trådløs løbetur. Plantronics har begået en lille genistreg med hovedtelefonerne Backbeat FIT, der sidder godt, er svedresistente og har rigtig god lyd. Lette at betjene og god mikrofon til telefonopkald. Fås i blå og lime. 1295 kr., Plantronics.

Samsung Gear Fit-armbånd
Alt i et-armbånd. Samsung Gear Fit har hjertemåler, skridttæller, søvnlog, stopur, timer og giver besked, når du modtager telefonopkald, sms eller mail. Bagsiden er, at det kun dur med visse Samsung-telefoner. Fås i sort, orange og mokka. 1695 kr., Samsung.

Fitness-armbånd
Måske god? Får fine anmeldelser, men vi har ikke haft det til test, da det først bliver lanceret i DK her i juli. Måler skridt, hastighed, distance og giver adgang til kontrol af musik m.m. Endnu ikke prissat, LG.

To Go-vandflaske
Vand til turen. Stelton To Go Vand er en flot designet vandflaske, der indeholder 0,7 l. Perfekt til træning m.m. 149 kr., Stelton.

Multisport Cardio-armbånd
Deluxe træning. Vil du gå all-in på træning, så er TomTom Multisport Cardio lige dig: effektiv pulsmåler, med assistent, der hjælper med at træne mest effektivt. Fungerer til cykling, løb, gang, svømning (vandtæt til 50 m), løbebånd m.m. God app giver overblik over træningen. 2399 kr., TomTom.

fitness-armbånd
Nyt fra de første. Jawbone var nogle af de første til at lave et fitness-armbånd, og især den medfølgende app er helt i top. Desværre sidder armbåndet ikke ret godt, og det mangler display. 899 kr., Jawbone.

MDR AS700BT-hovedtelefoner
Spaceboy går trådløst. Med Sonys MDR AS700BT på hovedet ligner man noget fra en rumfilm, men efter lidt tilvænning sidder de godt og har rigtig god lyd. Dog ikke optimale at løbe med. Fås i blå og orange. 949 kr., Sony.