7 ting til det smarte hjem

Nye gadgets til dig og dit hjem.

Mere lyd. Indrømmet - det her er for feinschmeckere. Men er du en af dem, så vil du elske A2, der er en høretelefon-forstærker, der får det fulde potentiale ud af dine dyre lyttebøffer. 11.499 kr., Beyerdynamics.

Håndsættet ePure fra Swissvoice er trådløst, har masser af smarte funktioner og er ret funky at se på. Fås med og uden telefonsvarer, 515 kr./663 kr., Amazon.

Hvem kender tiden? Det gør Boom Watches, som laver smarte og moderne armbåndsure. Fx denne model Winston A0021, som koster 1200 kr., Boom.

 

Mieles robotstøvsuger Scout RX1 finder flot vej mellem møblerne og ind i hjørnerne, og en optisk sensor sikrer, at den ikke kører ned ad trapperne. Effektiv i det daglige - men kan som andre robotstøvsugere ikke helt erstatte manuel støvsugning. Kan rengøre op til 150 m2. 5995 kr., Miele.

Lyd i flere rum. HEOS er et nyt multirums-lydsystem fra Denon, som jo er kendt for at lægge mere vægt på lyd end design. Men med HEOS har de lagt sig i selen og er kommet med et produkt, der kombinerer begge dele. Vælg mellem 3 størrelser højttalere samt en forstærker, der kan sættes til dine eksisterende højttalere. Fra 1999 kr., Denon.

Lyd og looks. Philips M1MKII er et godt bud på en allroundhøretelefon, som samtidig ser godt ud. Stort frekvensområde sikrer både god diskant og dyb bas. Fås både i sort og hvid, 1499 kr., Philips.

Rigtige design-afficionados slukker ildebrande med en designer-brandslukker. Svenske Firephant er perfekt til formålet. Fra 599 kr., Firephant.