7 at sukke efter

Bluetooth-højttaleren, den vandtætte telefon og den smarte ventilator.

Lenny-bluetooth-højttaler

En garde. Det ligner en fægtehjelm, men det er faktisk bluetooth-højttaleren Lenny fra Epsilon. 2 stk. 2,5''-højttalere og en 4'' passiv-højttaler sikrer god bund i lydbilledet, og batteriet giver 8 timers spilletid. 2995 kr., Epsilon / Tangent Audio.

Tablet og telefon

Stor og lille. Sony har lanceret en ny tablet og telefon, der begge har fået navnet Xperia Z2. Der er tale om en 10''-tablet med en tykkelse på blot 6,5 mm og markedets p.t. hurtigste processor, og en telefon, der er vand- og støvtæt og kan tage 120 fotos i sekundet. Tablet fra 3999 kr. Telefon 4999 kr., Sony.

Klhip-negleklipper

Klipper med stil. Klhip er negleklipperen for dig, der synes en tre-i-en'er er for ordinær. Læderetui kan tilkøbes. 439 kr., thefowndry.

Ur

Med Gear 2 og Gear 2 Neo kan du tjekke sms, mail o.lign. uden at tage telefonen op af lommen, afspille musik via bluetooth, tage foto eller betjene dit tv. Fra 1695 kr., Samsung.

Dyson Cool-ventilator

Stille Brise. Dyson er kendt for deres posefri støvsugere, og den samme teknologi bliver brugt i Dyson Cool. Resultatet er en ventilator, der er utroligt lydløs og har en stor effekt. Perfekt til kontoret eller i stuen. Fra 2699 kr., Dyson.

Solemate Max-højttaler

Jabras Solemate-serie har fået en storebror, Solemate Max. To diskanthøjttalere og tre bashøjttalere sikrer god lyd, og et godt batteri giver 14 timers musik, der afspilles via bluetooth. 2999 kr., Jabra.

Højttaler

Højttaler med eget Wi-Fi. LG NP874ON og LG NP854ON er to nye trådløse højttalere fra LG, der brillerer med god lyd og ikke mindst ved at have eget Wi-Fi-netværk, så man kan tilslutte sig direkte fra sin telefon/tablet uden at være afhængig af Wi-Fi i hjemmet. Endnu ikke prissat, LG.