6 ting, du må eje

USB-nøglen, udelyspakken og smart-uret, der bl.a. kan modtage mails og sms.

K’lipGo USB-nøgle
Nøgle til nøgler. K’lipGo er en smart USB-nøgle, der dublerer som nøglering. Den er stødresistent, og producenten siger, at den ligefrem kan tåle at ryge en tur i vaskemaskinen. Fås i 16 ell. 32 GB, fra 165 kr., PKParis.

Pebble-ur
Crowdfunding. Pebble er en god idé, der er blevet til virkelighed med støtte fra de tusinder af brugere på crowdfunding-sitet Kickstarter. Det designede smart-ur modtager mails, sms, kører apps som fx Runkeeper osv., fra ca. 815 kr., Pebble.

MDR-ZX310AP-hovedtelefon
Foldbar lyd til telefonen. MDR-ZX310AP hedder de røde fartstriber fra Sony, der er lavet til smartphones. De er lette og behagelige at bære og foldbare, så de passer i en taske. 349 kr., Sony.

Soundlink III BT-cover
Meget mere end design. Boses Soundlink III BT er en fornøjelse at se på i sig selv, og en serie covers i orange, pink, grøn, blå og ... ja, o.k. ... grå, inviterer til fest, hvis man vil det. Men vigtigst er, at lyden og looket følges ad i et bredt lydbillede med bund og god diskant. 2399 kr. Cover 279 kr., Bose.

IHC Wireless-system
En lys idé. Træt af at stå og vifte med armene for at aktivere lyset i indkørslen? Med en udelyspakke fra LK’s IHC Wireless-system kan du tænde med din nøglering. Serien omfatter trådløse kontakter, der sættes, hvor man vil, og fjernbetjent lys. Fra ca. 1000 kr., Lauritz Knudsen.

WAM-trådløs multirum anlæg
Samsung udfordrer. Sonos har siddet solidt på trådløse multirum-anlæg, men WAM er en værdig konkurrent. Styres via en intuitiv app på telefon/tablet og afspiller over BT. Kan tilsluttes Samsung-tv via Wi-Fi og fungere som surround sound-system. Fra 2599 kr., Samsung.