6 skarpe skud

Foråret byder altid på masser af ny, spændende elektronik bl.a. fra verdens største messe for gadgets, CES, der finder sted i Las Vegas.

Android-tv
Android-tv. Philips har sendt verdens første tv baseret på android- styresystemet på markedet - dvs. at det kan hente apps fra Google Play. Da tv’et desuden er udstyret med en Quad Core-processor (læs: meget hurtig), kan det få dine apps til at køre problemfrit. Ikke prissat, Philips.

Form 2 hovedtelefoner
Form-fuldendt. En af B&O’s stor-sællerter gennem 30 år er hoved- telefonerne Form 2. De har nu fået et brush-up - og et nyt navn: Form 2i. Det lille “i” indikerer, at der er tilføjet mikrofon og fjernbetjening til musik/ telefonopkald. Fås også i sort, hvid, blå, grøn og grå. 999 kr., B&O.

Gravity ur
Psykodelisk tid. Designerne hos Ziiiro er ikke bange af sig, så de har udviklet et nyt koncept til uret Gravity: Den smalle stribe er minutter og den tykke timer. Med øvelse skulle det være til at finde ud af, siger de. Designet er der i hvert fald ikke noget galt med. 820 kr., Ziiiro.

Lommeforstærker
Lommeforstærker. Med denne lille bærbare forstærker får du langt mere ud af dine dyre hovedtelefoner end mobilen alene. Overdrevet? Måske. Overdrevet god lyd? Bestemt! Ca. 2200 kr., Beyerdynamics.

Bluetooth-højttalere
Flot bærbar lyd. Man kan nærmest fodre forårssultne pipfugle med nye bluetooth-højttalere med god lyd og, som regel, flot design. Sonys nye SRS 5X lever rigeligt op til begge dele. 1500 kr., Sony.

WB350F Kamera

Bedre billeder. I en tid, hvor alle knipser løs med mobilen, lancerer Samsung kameraet WB350F, der er en opgradering af forrige års model. Kan tilsluttes telefonen med NFC, Wi-Fi eller Samsungs egen tag&go- teknologi. Fås også i sort, brun, rød og blå. 2000 kr., Samsung.