6 flotte fund

Ny spændende elektronik, du ikke kan undvære i dit hjem.

Trådløs opladning

QI-teknologien, hvor man kan oplade sin telefon trådløst, findes kun i Android og Windows-telefoner. Men med et cover fra Orée, kan du alligevel oplade din iPhone uden ledning ved at lægge den på en QI-oplader. 670 kr., Orée.

Gør huden godt

Dit ansigt tager mod meget skidt, og med Clerasonic Aria kan du rense det med 300 mikrosvinginger pr. sek., 1.450 kr., Magasin.

Mest til kvinder

KnockOut fra Skullcandu er specielt tilpasset kvinders øregange og hovedform. Fås også i sort og turkis, 999 kr., Skullcandy.

Kreativ og funky

APlay er en ny bluetooth-højttaler fra danske Kreafunk, der har en hel del kræfter pakket ned under det virkelig stylede ydre. Volumen styres på det sorte hjul, og forbindelsen til tablet eller telefon foregår via bluetooth 4.0 - dvs. masser af god lyd, uden at den suger al strøm fra telefonen. Fås i hvid og valnød, 27 x 10 x 10 cm, 2.999 kr., Kreafunk.

Koreansk guld

Alpha er Samsungs nyeste bud på en topklasse-smartphone. Forbi er de triste plastikdage: Nu er rammen lavet i metal, der føles langt bedre og mere solidt. Invendigt er Galaxy Alpha pakket med kvalitet: 12MP-kamera, Octocore-processor, Android Kitkat osv. - skal vi ikke bare næjes med at konkludere, at Samsung har pakket en masse kræfter ind i Alpha. 4.995 kr., Samsung.

Under overfladen

Surface er Microsofts hybrid mellem en tablet og en laptop, som er kommet i 3. versin. Større skærm, bedre tastatur, lettere - men samme høje kvalitet og brugervenlighed for dig, der er på farten. Fra 6.199 kr., Microsoft.