5 Flotte fund

Design af elektronik er et hit lige nu. Vi viser her fine fund fra ind -og udland.

Copenhagen højttaler
Lyden af København. Viborg-baserede Vifa har begået en lille genistreg med højttaleren Copenhagen. Den har en batteritid på 5 timer, afspiller over Airplay, DLNA og Bluetooth, og så ser den sindssygt godt ud: beklædt med Kvadrat-stof og med en ramme i trykstøbt aluminium. Fås i seks forskellige farver, 6700 kr., Vifa.

BeoSound Essence
Uden ledninger. BeoSound Essence er B&O’s bud på et trådløst musiksystem. Det består af en kontrolenhed, som bruges til at styre musikken, og en boks, som højttalerne tilsluttes enten med ledning eller trådløst (kræver ekstraudstyr). Tænd/sluk/ volumen styres på kontrol-enheden, valg af musik sker med tablet/telefon via Airplay, DLNA eller Bluetooth. Boks og kontrolenhed 5495 kr., B&O.

TMA-1 Stones Throw Edition hovedtelefoner
Kun et stenkast væk. Danske Aiaiai laver hovedtelefoner, hvor design og lyd går op i en højere enhed. Seneste udspil er udviklet i samarbejde med Stones Throw Records og hedder TMA-1 Stones Throw Edition. Fås kun i lilla, 1550 kr., Aiaiai.

Dock ladestation
What the dock? Det danske firma Aluminimo og Mads Miltersen Design står bag Dock, der er en ladestation til mobiltelefoner og tablets. Det smarte er, at man bruger sit eget opladerstik, så den kan bruges til alle iPhone/iPad-modeller, og den fås også til Micro- USB, så Android og Windows-enheder også kan være med. 499 kr., Aluminimo.

HomBot robotstøvsuger
Støv på hjernen. LG’s nye HomBot, som bl.a. er kåret som bedste robotstøvsuger af det svenske forbrugermagasin Råd & Rön, har sensorer, så den undgår forhindringer, og ekstra lange børster. Fås i flere modeller og farver fra 3999 kr., LG.