Vind masser af præmier til FAD2014

Kom til Fashion and Design After Dark og deltag i aftenens mange konkurrencer - vi finder i alt 19 vindere. Er du en af dem?

I år afholdes FAD (Fashion and Design After Dark) i Magasin på Kongens Nytorv, og det er ikke alene mode, det handler om, men også skønhed og boligindretning. Kom forbi til en uforglemmelig aften med forkælelse på alle etager (se hele programmet her).

På selve aftenen afholder vi desuden en række konkurrencer, hvor du kan vinde vores udvalgte favoritter. På boligetagen udvælger henholdsvis Bo Bedre, Bolig Magasinet og Costume Living sine favoritter og udstiller dem i små universer, og på fashionetagen kan du style dit eget look med helt nye varer fra de tre nyåbnede shops (Wood Wood, Custommade, Day og Ralph Lauren) og vinde looket, du styler.

Sidst men ikke mindst kan du booke tid hos en af Magasins personlige shoppers (skønhed, mode eller bolig) og deltage i konkurrencen om 3.000 kroner at shoppe for hos dem.

Det kan du vinde

  • Tre heldige vindere kan vinde nogle af Bolig Magasinets favoritter (3. etage)
  • Tre heldige vindere kan vinde nogle af Bo Bedres favoritter (3. etage)
  • Tre heldige vindere kan vinde nogle Costume Livings favoritter (3. etage)
  • En heldig vinder kan vinde 3.000 kroner at shoppe for hos Magasins personlige beauty shopper (stueetagen)
  • En heldig vinder kan vinde 3.000 kroner at shoppe for hos Magasins personlige mode shopper (2. etage)
  • En heldig vinder kan vinde 3.000 kroner at shoppe for hos Magasins personlige bolig shopper (3. etage)
  • En heldig vinder kan vinde et look fra Wood Wood (shoppen på 2. etage)
  • En heldig vinder kan vinde et look fra Custommade (shoppen på 2. etage)
  • En heldig vinder kan vinde et look fra Polo Ralph Lauren (shoppen på 2. etage)
  • En heldig vinder kan vinde et look fra Day Birger et Mikkelsen (shoppen på 2. etage)

Derudover trækker vi lod om årsabonnementer på enten Costume, Bo Bedre eller Bolig Magasinet blandt alle aftenens Instagrams under hashtagget #FAD2014. Vi finder i alt tre vindere, der hver især kan vælge, hvilket magasin de ønsker at få abonnement på.

Sådan deltager du

Kom til FAD2014 i Magasin på Kongens Nytorv torsdag 25. september. Det er kun muligt at deltage i konkurrencerne på selve aftenen i tidsrummet kl.18-21, og de fleste af dem foregår via upload til Instagram. Der vil være information omkring konkurrencerne i Magasin på selve aftenerne.

Tilmeld dig også events til Fashion and Design After Dark

Vinderne trækkes alle efter arrangementet og kontaktes direkte samt offentliggøres på Magasin.dk, Costume.dk, Bobedre.dk og Boligmagasinet.dk.