©

&traditions unikke showroom

Danske &tradition har netop åbnet showroom i en gammel lagerbygning på Papirøen.

&traditions grundlæggende vision har, siden grundlæggelsen i 2010, været at skabe design med fokus på tradition og innovation. Den danske designvirksomhed har netop åbnet et overdådigt showroom i en gammel lagerbygning, som er lokaliseret på Papirøen i København. Papirøen oser af kreativitet, kultur og energi, og er derfor en særdeles velvalgt lokation til det nye showroom.

Det nye showroom er designet af Norm Architects, som har givet et uventet og abstrakt præg på lagerbygningen. Den 1000 kvm2 store lagerbygning er opdelt i 12 afgrænsede rum, hvor hvert rum har forskellige muligheder. Dette giver alsidige udstillingsmuligheder, hvor der kan skabes forskellige stemninger og udtryk. Der hersker ingen tvivl om, at der er tale om et atypisk og interessant showroom.

Den originale lagerbygning er stort set intakt, og der er en fin balance mellem det originale og det nye. Udtrykket er råt, minimalistisk og unikt. Det nye showroom har originale trælofter samt gulve af cement og harpiks. Da lagerbygningen oprindeligt har meget få vinduer, har Norm Architects skabt mere lysindfald gennem taget og den nye entrefacade i glas.

Det nye showroom giver &tradition mulighed for at kunne vise hele deres kollektion på et og samme sted. De små rum giver desuden mulighed for at fremvise produkterne enkeltvis, men også hvordan produkterne arbejder sammen i forskellige kontekster og miljøer.